Home Download Buy Blog Forum Support

[Bug ST3] Alt + . for tag-completion is not working correct

[Bug ST3] Alt + . for tag-completion is not working correct

Postby hoest on Fri Apr 19, 2013 12:39 pm

This bug is in SublimeText 2 too.

1. Create a XSLT file
2. Past this inside:
Code: Select all
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<xsl:stylesheet xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" version="1.0">

  <xsl:template match="">

</xsl:stylesheet>

3. Move the cursor after the <xsl:template> tag and press ALT + .
4. Result:
Code: Select all
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<xsl:stylesheet xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" version="1.0">

  <xsl:template match="">
  </xsl:stylesheet>

</xsl:stylesheet>
hoest
 
Posts: 26
Joined: Thu Oct 22, 2009 8:38 am
Location: The Netherlands


Re: [Bug ST3] Alt + . for tag-completion is not working correct

Postby tito on Tue Mar 31, 2015 6:01 pm



tricky question, in theory should go in https://github.com/SublimeTextIssues/De ... ges/issues ; but the code related to "autoclosing tags" is hdiden somwhere in core, so I guess should be filled on core...

btw, you can install "Tag" package, and it will work as expected.
Give APIs, let the community build the rest!
https://github.com/titoBouzout
tito
 
Posts: 977
Joined: Thu Sep 29, 2011 2:27 pm
Location: Montevideo, Uruguay


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests