Home Download Buy Blog Forum Support

Dev Build 3046

Re: Dev Build 3046

Postby sublimator on Fri Jun 28, 2013 11:53 am

lol, you removed it, I thought it was intentional, questioning teh blah
It is better to remain silent and be thought a fool, than to speak out and remove all doubt
sublimator
 
Posts: 649
Joined: Thu Mar 20, 2008 5:41 am

Re: Dev Build 3046

Postby schlamar on Fri Jun 28, 2013 12:23 pm

castles_made_of_sand wrote:
They work, see my post above.


Just not with .sublime-package zips ?

yes
schlamar
 
Posts: 106
Joined: Tue Feb 19, 2013 2:11 pm

Re: Dev Build 3046

Postby schlamar on Fri Jun 28, 2013 12:24 pm

I'm still having the issue that deleting a folder is occasionally locked by Sublime.
schlamar
 
Posts: 106
Joined: Tue Feb 19, 2013 2:11 pm

Re: Dev Build 3046

Postby MystickPhoenix on Fri Jun 28, 2013 1:22 pm

schlamar wrote:I'm still having the issue that deleting a folder is occasionally locked by Sublime.

I've had this issue too on Windows 7 x64, but haven't been able to reliably reproduce it.
MystickPhoenix
 
Posts: 26
Joined: Tue Jan 24, 2012 4:36 pm

Re: Dev Build 3046

Postby FichteFoll on Fri Jun 28, 2013 8:49 pm

jps wrote:
castles_made_of_sand wrote:No `pyc` is a pretty shitty limitation for commercial plugins


I've got nothing against pyc files, the code just hasn't been written. I'm happy to accept patches against sublime_plugin.py if anyone needs support.


Doesn't look too hard tbh, I'll see if I can do that on Sunday (if it hasn't been done already by then).
FichteFoll
 
Posts: 407
Joined: Fri Mar 16, 2012 11:49 pm
Location: Germany

Re: Dev Build 3046

Postby thisbeme on Mon Jul 01, 2013 6:06 am

I'm having a little bit with the auto tag closing since the new release, can't see any other mention of it though, so it might be a plugin acting up.

When I type a <tag> and try to close it I can't get past the the <
I have to add a space and then type the /tag> otherwise it doesn't let me type anything.

It seems to be happening on everything, but I'm mainly working in erb and html.
I disabled sublime linter thinking that might be causing the problem but no luck.
thisbeme
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 01, 2013 6:00 am

Re: Dev Build 3046

Postby john_ferrier on Tue Jul 02, 2013 3:31 am

FichteFoll wrote:@john_ferrier: As I said, your reported behaviour is not a bug, it's the other way arround. See https://github.com/SublimeText/Issues/issues/71.

However, I'd like to ask @jps what he thinks about having the default packages (C++, Python ...) uploaded to github while having selected people watch over them and just pulling them for every release (maybe checking commits for the changelog). With this we could easily fix issues like this one without having you bother with these external things.


Thank you FichteFoll, but JPS may think it make him really cool to give little response to the users.
john_ferrier
 
Posts: 20
Joined: Thu Jun 28, 2012 10:37 pm

Re: Dev Build 3046

Postby schlamar on Wed Jul 03, 2013 12:22 pm

Fixed a regression when overriding the color scheme in syntax specific settings


This is still not quite fixed: If you quick switch projects and the view on top has a syntax specific color scheme the tabset background is still messed up.
schlamar
 
Posts: 106
Joined: Tue Feb 19, 2013 2:11 pm

Re: Dev Build 3046

Postby schlamar on Thu Jul 04, 2013 6:33 am

schlamar wrote:This is still not quite fixed: If you quick switch projects and the view on top has a syntax specific color scheme the tabset background is still messed up.

Same happens on Sublime start.
schlamar
 
Posts: 106
Joined: Tue Feb 19, 2013 2:11 pm

Re: Dev Build 3046

Postby schlamar on Mon Jul 08, 2013 9:17 am

There is another issue with file change detection. Sometimes Sublime doesn't get notified when a file changed on disk. I guess this is related to the multiple "ReadDirectoryChangesW fails error code 64" messages in console.
schlamar
 
Posts: 106
Joined: Tue Feb 19, 2013 2:11 pm

Previous

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 27 guests