Home Download Buy Blog Forum Support

Is there a toolbar or way to make one?

Is there a toolbar or way to make one?

Postby WorldWideWayne on Thu Apr 10, 2014 6:04 pm

Three questions:

- Is there a way to get a toolbar in Sublime Text 2?
- Is there one coming in version 3?
- If not, is there a way to make one for either version through customization?

Any help answering just those three questions would be very much appreciated.

Thank you.

(PS: I don't care about general feelings surrounding the usefulness of a feature that is implemented in most other native desktop apps... Toolbars are all over the place. This bulletin board has many toolbars. I see other people asking for this feature, but I don't see any solid answers from anyone who actually makes the product, unless I missed something.)
WorldWideWayne
 
Posts: 3
Joined: Thu Apr 10, 2014 5:53 pm

Re: Is there a toolbar or way to make one?

Postby iamntz on Thu Apr 10, 2014 6:15 pm

I see other people asking for this feature

Where?
iamntz
 
Posts: 909
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Is there a toolbar or way to make one?

Postby WorldWideWayne on Thu Apr 10, 2014 6:21 pm

WorldWideWayne
 
Posts: 3
Joined: Thu Apr 10, 2014 5:53 pm

Re: Is there a toolbar or way to make one?

Postby iamntz on Thu Apr 10, 2014 6:30 pm

Good, so you know how to use search!
Why did you opened one more thread?

I have a solution (more like an workaround) though, how should I proceed? Go to ALL opened threads and update them?

My solution: create a Main.sublime-menu in your user folder and add menu items as commands:

Code: Select all
[
  {
    "caption"  : "Save As...",
    "command": "prompt_save_as"
  }
]
iamntz
 
Posts: 909
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Is there a toolbar or way to make one?

Postby WorldWideWayne on Thu Apr 10, 2014 6:50 pm

Good, so you know how to use search!

Yes. I also know how to be polite.
Why did you opened one more thread?

None of those threads were asking the exact three questions that I had asked.
I have a solution (more like an workaround) though, how should I proceed? Go to ALL opened threads and update them?

I am not sure what you mean by this. It seems off-topic with regards to my questions.
My solution: create a Main.sublime-menu in your user folder and add menu items as commands.

Thank you. I will consider that.

So, there is not one in ST2, however there is a work-around. I am still wondering if someone could politely answer the other question with authority - Is there one coming in ST3? Thanks.
WorldWideWayne
 
Posts: 3
Joined: Thu Apr 10, 2014 5:53 pm

Re: Is there a toolbar or way to make one?

Postby tgkeul on Thu Apr 10, 2014 9:05 pm

I think the answer is here:
http://www.sublimetext.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=218&p=1045&hilit=toolbar#p1045

As I wrote 5 Years ago: it was nice, but I never used it.
tgkeul
 
Posts: 140
Joined: Tue Dec 02, 2008 9:35 pm

Re: Is there a toolbar or way to make one?

Postby iamntz on Thu Apr 10, 2014 9:31 pm

You do know that opening another thread on a subject that is/was already discussed is not quite a sign of politeness, right?

That being said, hope my workaround works good for you (you may also try to take a look at packages that alter current toolbar, like package control)
iamntz
 
Posts: 909
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Is there a toolbar or way to make one?

Postby valrus on Thu Apr 10, 2014 11:53 pm

Reopening months- or years-old threads is also considered impolite on many boards.
valrus
 
Posts: 10
Joined: Wed Jan 30, 2013 5:15 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 27 guests