Home Download Buy Blog Forum Support

ST2 project switch question

ST2 project switch question

Postby Davepar on Tue Mar 29, 2011 3:52 pm

The announcement for Sublime Text 2 mentioned a "project switch" capability from the search anywhere box, but not how to do it. Do I need to prefix with a special character?

Thanks,
Dave
Davepar
 
Posts: 9
Joined: Thu Nov 12, 2009 7:36 pm

Re: ST2 project switch question

Postby guillermooo on Tue Mar 29, 2011 4:06 pm

Try ctrl + shift + p.
guillermooo
 
Posts: 718
Joined: Thu Jul 23, 2009 9:06 am

Re: ST2 project switch question

Postby Davepar on Tue Mar 29, 2011 7:16 pm

Sweet. Turns out to be cmd-shift-p on Mac.
Davepar
 
Posts: 9
Joined: Thu Nov 12, 2009 7:36 pm

Re: ST2 project switch question

Postby guillermooo on Tue Mar 29, 2011 7:19 pm

Also, if you take a look at Preferences/Default Key Bindings in the menu, you can find any of the default key bindings pretty easily.
guillermooo
 
Posts: 718
Joined: Thu Jul 23, 2009 9:06 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests