Home Download Buy Blog Forum Support

Dev Build 2056

Re: Dev Build 2056

Postby tux. on Thu Apr 21, 2011 11:51 pm

Btw, auto-completed snippets are weird anyway.
It knows getElementsByName, but not getElementById?
Image
tux.
 
Posts: 108
Joined: Thu Apr 14, 2011 11:04 am

Re: Dev Build 2056

Postby rchl on Fri Apr 22, 2011 5:07 pm

tux. wrote:Btw, auto-completed snippets are weird anyway.
It knows getElementsByName, but not getElementById?

Type get<tab> and captical I. There you go.
rchl
 
Posts: 147
Joined: Fri Mar 04, 2011 11:02 pm

Re: Dev Build 2056

Postby tux. on Sun Apr 24, 2011 12:48 pm

So where is the logic behind that?
Image
tux.
 
Posts: 108
Joined: Thu Apr 14, 2011 11:04 am

Re: Dev Build 2056

Postby hcabbos on Sun Apr 24, 2011 7:41 pm

Sorry if I should be posting this elsewhere. On this build in Mac 10.6.7 (I'm running the trial/unregistered version--don't know if that makes a difference):

1) Clone File is not working. I've tried it with both multiple layouts and just single column and nothing happens.
2) For Layout, Grid 4 doesn't work. Instead it splits the view into 2 columns up top and 1 wide column underneath. Columns 3 & 4 not working either.
hcabbos
 
Posts: 11
Joined: Thu Mar 03, 2011 2:03 pm

Re: Dev Build 2056

Postby jps on Wed Apr 27, 2011 1:54 pm

hcabbos wrote:Sorry if I should be posting this elsewhere. On this build in Mac 10.6.7 (I'm running the trial/unregistered version--don't know if that makes a difference):

1) Clone File is not working. I've tried it with both multiple layouts and just single column and nothing happens.
2) For Layout, Grid 4 doesn't work. Instead it splits the view into 2 columns up top and 1 wide column underneath. Columns 3 & 4 not working either.


Clone File will only do something if a file is open, and it's not a 'transient' file (i.e, it has a tab assigned to it).

With the grid layout, it'll look as though there is a single wide column at the bottom, but only because there's no visible separator there: try dragging a tab there, and you'll see the divisions.
jps
Site Admin
 
Posts: 3062
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Dev Build 2056

Postby hcabbos on Wed Apr 27, 2011 9:31 pm

@jps, for some reason it wasn't working previously but clone does now work. I updated to the latest build today. Don't know if that triggered something.

Thanks for clearing up the layout issue. Everything is cool.
hcabbos
 
Posts: 11
Joined: Thu Mar 03, 2011 2:03 pm

Previous

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 22 guests