Home Download Buy Blog Forum Support

Dev Build 2063

Re: Dev Build 2063

Postby jps on Wed Jun 15, 2011 2:51 am

tgkeul wrote:I just put a personalized Main.sublime-menu into the User package directory.

As a result I get the Items of the Default/Main.sublime-menu and of the User/Main.sublime-menu. All menu items are doubled.

It would be nice if it will behave like sublime-keymap and overwrite default items.


Menu merging works differently than key binding merging, because of the different shape of the data. Details are here
jps
Site Admin
 
Posts: 3058
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Dev Build 2063

Postby jps on Wed Jun 15, 2011 4:21 am

Build 2064 is out now, addressing the snippet issue, and with a couple of other minor changes.
jps
Site Admin
 
Posts: 3058
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Dev Build 2063

Postby iamntz on Wed Jun 15, 2011 5:42 am

@jps: any chance of doing this?
Or there is any way of doing it with plugins?

thanks.
iamntz
 
Posts: 818
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Dev Build 2063

Postby jps on Wed Jun 15, 2011 5:52 am

iamntz wrote:@jps: any chance of doing this?
Or there is any way of doing it with plugins?


It's not possible to do this atm
jps
Site Admin
 
Posts: 3058
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Dev Build 2063

Postby Mistyk on Wed Jun 15, 2011 7:46 am

Hello. I have one request.

When I have multiple layout set (more then one column or rows) it is hard to see which window is active.
When i double-click on new file in Side bar to open it, its often open in wrong window group.
Then i have to drag it in the right place.
It would be great if the active window is marked in some way.

By the way i am registered user ;) if this increases my request priority :) hehehe :)
Last edited by Mistyk on Wed Jun 15, 2011 10:38 am, edited 1 time in total.
Mistyk
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 15, 2011 7:38 am

Re: Dev Build 2063

Postby daylerees on Wed Jun 15, 2011 8:37 am

Hi jps,

Again great work on all the updates, couldn't code in any other editor!

I was just wondering if it was possible to add the '.less' extension to be auto-highlighted using the 'CSS' syntax.

.less applies to javascript processed CSS files using the less.js project : http://lesscss.org/

Although there are some differences, the current CSS syntax does a great job of highlighting 90% of the less syntax due to its similarities to CSS :)

If this can not be made default, does anyone know a way I could get this to work locally other than setting a forced syntax every file open?

Thanks again!

Dayle.
daylerees
 
Posts: 22
Joined: Wed Feb 02, 2011 12:12 pm

Re: Dev Build 2063

Postby jbjornson on Wed Jun 15, 2011 8:42 am

daylerees wrote:If this can not be made default, does anyone know a way I could get this to work locally other than setting a forced syntax every file open?


From the menu:
View / Syntax / Open all with current extension as... / CSS
jbjornson
 
Posts: 335
Joined: Tue Oct 27, 2009 4:25 pm
Location: Zurich, Switzerland

Re: Dev Build 2063

Postby iamntz on Wed Jun 15, 2011 8:50 am

@daylerees: check this. After that, you can switch syntax with ease.
iamntz
 
Posts: 818
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Dev Build 2063

Postby senzo on Wed Jun 15, 2011 9:40 am

you could use the LESS.tmLanguage file from https://github.com/mathewbyrne/less.tmbundle/tree/master/Syntaxes. Unfortunately "goto symbol" does not work in this case.
senzo
 
Posts: 106
Joined: Tue May 24, 2011 9:17 am

Re: Dev Build 2063

Postby daylerees on Wed Jun 15, 2011 9:56 am

Aha great! Thanks for the replies guys.
daylerees
 
Posts: 22
Joined: Wed Feb 02, 2011 12:12 pm

PreviousNext

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests