Home Download Buy Blog Forum Support

[Ubuntu 12.10] Launching from command line does not return

[Ubuntu 12.10] Launching from command line does not return

Postby buhrmi on Mon Nov 26, 2012 9:58 pm

So my problem is that whenever I launch Sublime Text 2 from the command line (symlink or not), it will not return to the shell until I close sublime text manually. I'm not using the -w option. It does this all the time. Any idea what could be wrong? Thanks
buhrmi
 
Posts: 17
Joined: Tue Nov 08, 2011 5:59 am

Re: [Ubuntu 12.10] Launching from command line does not return

Postby skuroda on Mon Nov 26, 2012 11:07 pm

Believe it has to do with the process launching the foreground. You can get the terminal back by doing something like "sublime . &" The ampersand makes it a background process rather than a foreground process. I don't know about the sublime flags, but this is a general solution. You would see the same type of behavior using something like gedit from the terminal.
skuroda
 
Posts: 676
Joined: Fri Oct 05, 2012 8:11 am

Re: [Ubuntu 12.10] Launching from command line does not return

Postby buhrmi on Tue Nov 27, 2012 2:35 am

nice, gonna give this a try when i get home. Here at work (osx) it all works fine.
buhrmi
 
Posts: 17
Joined: Tue Nov 08, 2011 5:59 am

Re: [Ubuntu 12.10] Launching from command line does not return

Postby iisbum on Fri Feb 15, 2013 4:21 pm

+1

Experiencing the same thing here, and is counter to the documentation.

Really shouldn't need to run as a background process to start from the command line.
iisbum
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 30, 2011 10:01 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 21 guests