Home Download Buy Blog Forum Support

Disable tab dragging?

Re: Disable tab dragging?

Postby bikerdan on Wed Jul 31, 2013 11:41 pm

I just noticed this thread. I had just replied to an older thread about this very issue.

https://sublimetext.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=11303

Hope some of the inforamation there helps.
bikerdan
 
Posts: 9
Joined: Wed Jul 31, 2013 11:07 pm

Re: Disable tab dragging?

Postby realityinabox on Fri Mar 14, 2014 6:45 pm

Sorry to bump this, but I am having the issue as well. It has happened probably 10 times today, and it is starting to drive me mad. Is there a fix for this? I am running the latest version of 3.
realityinabox
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 14, 2014 6:43 pm

Re: Disable tab dragging?

Postby bikerdan on Wed Mar 19, 2014 5:19 pm

Ok guys. I've found the issue. It's a problem with a plugin. GitGutter. If you're having this problem, there is a good chance you're using this plugin. If you disable all of the live update stuff in the plugins config, the problem goes away. Here are my settings after fixing the issue.

"git_binary": "",
"live_mode": false,
"focus_change_mode": false,
"non_blocking": true,
"ignore_whitespace": "none",
"show_markers_on_untracked_file": true,
"patience": true

I hope this helps all of you who were suffering with the same issue. It really sucked. Please reply if this fixes your issue.

Thanks and ENJOY! 8-)
bikerdan
 
Posts: 9
Joined: Wed Jul 31, 2013 11:07 pm

Re: Disable tab dragging?

Postby old9 on Thu Mar 20, 2014 4:41 am

bikerdan wrote:Ok guys. I've found the issue. It's a problem with a plugin. GitGutter. If you're having this problem, there is a good chance you're using this plugin. If you disable all of the live update stuff in the plugins config, the problem goes away. Here are my settings after fixing the issue.

"git_binary": "",
"live_mode": false,
"focus_change_mode": false,
"non_blocking": true,
"ignore_whitespace": "none",
"show_markers_on_untracked_file": true,
"patience": true

I hope this helps all of you who were suffering with the same issue. It really sucked. Please reply if this fixes your issue.

Thanks and ENJOY! 8-)


Thanks for the tip, do have gitgutter installed, and at least I can confirm this still happens even if the live_mode is false, now I'm setting the focus_change_mode to false to see whether it helps.
old9
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 23, 2012 2:16 am

Previous

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], LukeChannings and 32 guests