Home Download Buy Blog Forum Support

Double-click to open from sidebar folder broken in ST3

Double-click to open from sidebar folder broken in ST3

Postby mtaran on Fri Feb 01, 2013 7:31 pm

Working on a large project I often have parts of the folder tree in the sidebar Folders view in ST2. This means I can easily switch to a given file by its location in the hierarchy, which is sometimes more convenient than typing a uniqueish part of its path or name. In ST2 this worked by just double clicking the file, but in ST3 the first click creates a 'ghost' of the file in the Open Files list (which I use in lieu of tabs) and this moves the Folders view down one line, meaning that my mouse is no longer on the same file. The end result is that instead of double-clicking I need to click once, move my mouse down one line and then double-click. The other option is to start editing the file, but this doesn't work when I'm trying to just open multiple files first before editing all of them.

If it's not feasible to change the new behavior, I hope a setting could be provided to make opening files from the Folders view easier.
mtaran
 
Posts: 10
Joined: Fri Sep 07, 2012 10:02 pm

Re: Double-click to open from sidebar folder broken in ST3

Postby mark4 on Sat Feb 02, 2013 2:20 am

amg. THATS what keeps happening to me!
/slaps forehead!

lol
mark4
 
Posts: 98
Joined: Sat Feb 11, 2012 3:33 am

Re: Double-click to open from sidebar folder broken in ST3

Postby queckez on Mon Feb 04, 2013 1:41 pm

Same here! Also, when a file is adjacent to a folder, the folder opens which makes it impossible to double-click the file. Additionally, when I open a file inside a folder the folder closes. Here's a demonstration what happens:

http://www.screenr.com/NAG7
queckez
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 04, 2013 1:16 pm

Re: Double-click to open from sidebar folder broken in ST3

Postby imcr on Tue Feb 19, 2013 6:45 pm

This has been getting to me today, I've had to set:

Code: Select all
"preview_on_click": false


...which is not the setup I desire.

UPDATE

Didn't see this menu option before: 'View' > 'Side Bar' > 'Hide Open Files'
imcr
 
Posts: 6
Joined: Thu Mar 15, 2012 3:13 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 22 guests