Home Download Buy Blog Forum Support

Scope issues with CSS snippet

Scope issues with CSS snippet

Postby n00ge on Mon Apr 26, 2010 12:20 am

I commonly have problems dealing with the scope and snippets in Sublime. I'd like to start sharing more of my issues and hope that they can be resolved. One issue w/ CSS is with a 'reset' snippet I've created. It seems that in order to launch a snippet in CSS, you need to be within the curly braces. I've posted a video to view the issue here:
http://www.screencast.com/users/n00ge/folders/Jing/media/a76b8b60-916f-4b83-a269-f4be912d8e11

Let me know if there's anything I can do to fix this. If not, it'd be great to have an update to fix it. Thanks.
http://twitter.com/n00ge
Sublime Text 3 dev builds | OS X 10.8.2 & Ubuntu 13.04
n00ge
 
Posts: 140
Joined: Mon Oct 05, 2009 1:23 am

Re: Scope issues with CSS snippet

Postby jps on Tue Apr 27, 2010 2:01 pm

What scope are you using in your snippet?

EDIT: just read sublimator's response and noticed he asked exactly the same question, doh
jps
Site Admin
 
Posts: 3077
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Scope issues with CSS snippet

Postby n00ge on Tue Apr 27, 2010 10:59 pm

I'm using a sublime-snippet that's saved in the CSS package. The source is available here:
http://pastie.org/938242

The scope is set to source.css. There isn't a binding setup for it.
http://twitter.com/n00ge
Sublime Text 3 dev builds | OS X 10.8.2 & Ubuntu 13.04
n00ge
 
Posts: 140
Joined: Mon Oct 05, 2009 1:23 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 35 guests