Home Download Buy Blog Forum Support

Sublime Text Not responding after view in browser

Sublime Text Not responding after view in browser

Postby paul_01 on Wed May 01, 2013 8:40 pm

Hi,

I downloaded the latest Win 64 version of Sublime Text 2. OS is Windows 8. I had previously installed Sublime Text a few days earlier but uninstalled due to the issue I will describe. After the install, I deleted the folder .../roaming/Sublime Text 2.

I did a fresh install. Then installed the package installer from wbond.net. I installed "Emett" and "View in Browser". There are no user preferences set.

When I go to "View in Browser" (currently Firefox), the file I'm working on is correctly displayed but Sub Text is "Not Responding" when I return. If I close the browser, Sub T. is fine again. This occurs with Chrome also.

Now, when I first installed Sub T and View in Browser, this was not an issue. Something happened subsequently to cause this and I suspect "Livereload". I'm evaluating at this stage and had no settings to save, therefore I uninstalled, hoping to start afresh. I did not install live-reload with the current re-install.

How should I proceed? Any ideas what's causing this? I'm happy to do a clean re-install again.

thanks,

-paul
paul_01
 
Posts: 4
Joined: Wed May 01, 2013 8:25 pm

Re: Sublime Text Not responding after view in browser

Postby paul_01 on Fri May 03, 2013 7:00 pm

Guess this isn't a popular topic.

Let me rephrase.

How can I do a complete uninstall of Sublime Text in order to start afresh?
paul_01
 
Posts: 4
Joined: Wed May 01, 2013 8:25 pm

Re: Sublime Text Not responding after view in browser

Postby iamntz on Fri May 03, 2013 7:15 pm

iamntz
 
Posts: 907
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Sublime Text Not responding after view in browser

Postby paul_01 on Sun May 05, 2013 8:10 am

Thanks for the reply. I'd tried this method but it didn't solve the problem. I notice the documentation refers to Sublime Text 3 which I am not using.

I'm currently evaluating ST2 without being able to view i browser. I'm happy with the editor so far.
paul_01
 
Posts: 4
Joined: Wed May 01, 2013 8:25 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 10 guests