Home Download Buy Blog Forum Support

Restoring Package User Settings to default

Restoring Package User Settings to default

Postby BennyB on Tue Mar 18, 2014 11:42 pm

I modified one of the User Preference files for a Package Setting. I decided that I wanted to revert to the default (empty) settings by simply deleting the changes. However, when execute the command I receive the following system alert popup:
Error trying to parse settings: No data in ~/Library/Application Support/Sublime Text 2/Packages/User/View In Browser.sublime-settings:1:1

The command works fine, but the error message needs to get sorted out.

I realize I could simply copy the defaults to my User Settings, but this doesn't seem like a wise approach. Any info about why deleting the contents of the preference file isn't a sufficient restoration, from a technical standpoint, would be appreciated if any of you feel so inclined.

Thanks~B
BennyB
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 14, 2014 6:19 pm

Re: Restoring Package User Settings to default

Postby BennyB on Tue Mar 18, 2014 11:52 pm

Wow, I feel like a bit of a jackass. I deleted the preference from the User folder inside the Packages directory and this resolved the problem. I'll make a note to try to use a little more brainpower before I waste anybody's time here asking web 1.0 questions here. :oops:

Sorry~B
BennyB
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 14, 2014 6:19 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests