Home Download Buy Blog Forum Support

[BUG] Search and Replace with empty string

[BUG] Search and Replace with empty string

Postby ajessu on Wed May 04, 2011 8:05 am

I'm searching for a string and replacing it with nothing (ctrl+h), thus deleting all occurrences of a word in the document.

After the first click on the replace button, the replace string gets changed from empty, to the last string used for replace in the search and replace history.
This makes search and replace to remove a string, on a one by one basis throughout the document unusable.

Hope I'm reporting the bug on the right place. Thanks!
ajessu
 
Posts: 1
Joined: Wed May 04, 2011 7:53 am

Re: [BUG] Search and Replace with empty string

Postby ratnushock on Sat May 07, 2011 6:53 pm

I can confirm this.
I'm on Win7 32bits, ST2 version 2059, registered.

It only happens when replace string is an empty one.
ratnushock
 
Posts: 8
Joined: Sun May 01, 2011 10:08 pm

Re: [BUG] Search and Replace with empty string

Postby jps on Mon May 09, 2011 2:58 am

Will fix for the next build
jps
Site Admin
 
Posts: 3062
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Vohm, Yahoo [Bot] and 36 guests