Home Download Buy Blog Forum Support

Creating build systems

Re: Creating build systems

Postby Arioch on Wed Sep 28, 2011 8:46 pm

Ah! That seems to work just fine.
Thanks!
Arioch
 
Posts: 7
Joined: Thu Aug 04, 2011 10:33 am

Re: Creating build systems

Postby S0und on Sun Oct 09, 2011 5:00 pm

All i want is a simple RUN build system, the code is Autohotkey. It runs well if i execute the file from command line, but "my build system" somehow not doing anything. Can anyone help me out?
Code: Select all
{
    "cmd": ["$file"]
}
S0und
 
Posts: 70
Joined: Wed Oct 28, 2009 4:12 pm

Re: Creating build systems

Postby lluuuk on Sun Oct 09, 2011 11:36 pm

Hi,

I'm really having a hard time with the built in Java Build system for javac.exe (I'm on windows...=/). I have set the system variable PATH to the jdk\bin\ folder so a simple javac should do the job (and it does in cmd.exe) but when I hit build in Sublime text, the little console in sublime text 2 opens but nothing is written in it and I also get no compiled .class file as I do when I compile via cmd.exe. I'm running the portable version, could that may be a problem?

thanks for your answers!
lluuuk
 
Posts: 3
Joined: Sun Oct 09, 2011 11:28 pm

Previous

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 37 guests