Home Download Buy Blog Forum Support

Changing build output panel height

Changing build output panel height

Postby bizoo on Mon Jul 18, 2011 3:05 pm

Is there a way to change the build output panel (exec) height ?
By default this panel is somewhat small... So is there a way to enlarge it (no, it's not a spam :D )

Maybe an entry in the xxx.sublime-build file ?
bizoo
 
Posts: 879
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: Changing build output panel height

Postby guillermooo on Mon Jul 18, 2011 3:10 pm

+1

This constantly bugs me.
guillermooo
 
Posts: 728
Joined: Thu Jul 23, 2009 9:06 am

Re: Changing build output panel height

Postby bizoo on Mon Sep 05, 2011 9:03 am

bump.
It's bugs me every days.
There was some change in previous versions about storing output panel height in session, but it doesn't look to work as I expect.

IMHO, a parameter in build file to give the height in percent or pixel is the best option.

I know that it's a feature request and belongs to userecho, but I don't think this kind of internal request could get any votes.
bizoo
 
Posts: 879
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: Changing build output panel height

Postby bizoo on Mon Oct 03, 2011 9:03 am

bump...

Is something planned or should I forgot it and stop whining ?
bizoo
 
Posts: 879
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: Changing build output panel height

Postby shattered_vision on Mon Oct 03, 2011 6:48 pm

What about a way to have the output go to a separate window like a small pop-up window. I would love a feature like this.
shattered_vision
 
Posts: 10
Joined: Sat Sep 24, 2011 6:55 pm

Re: Changing build output panel height

Postby bizoo on Tue Nov 01, 2011 6:48 am

re-bump...
Jon what do you think about this request ?
Or is there right now via API a way to change panel size ?
bizoo
 
Posts: 879
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: Changing build output panel height

Postby bizoo on Thu Jan 19, 2012 7:35 am

re-re-bump
In addition, if we could specify the height for the show_panel command, it will be great!
bizoo
 
Posts: 879
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: Changing build output panel height

Postby erinata on Tue Apr 03, 2012 1:55 pm

+1
erinata
 
Posts: 29
Joined: Wed Jan 25, 2012 12:19 pm

Re: Changing build output panel height

Postby bizoo on Thu Apr 12, 2012 8:59 am

maybe an API method to change the size of a panel ?
bizoo
 
Posts: 879
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: Changing build output panel height

Postby bizoo on Mon Jun 18, 2012 10:23 am

like someone already asked for another thread, may I have a 'forget about it, will never happen' or a 'Good idea, I noted and will do something when I have time' ?
bizoo
 
Posts: 879
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Next

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Yahoo [Bot] and 30 guests