Home Download Buy Blog Forum Support

[Vintage] - Surrounding Double Quotes

[Vintage] - Surrounding Double Quotes

Postby ceej on Tue Oct 18, 2011 1:45 pm

Hi,

So I found a relatively annoying bug in vintage mode. In visual mode if you highlight some text and then press single quote it does as expected, it will surround the highlighted text in single quotes. But if you try to do the same with double quotes, highlighting the text and pressing double quotes (which you obviously have to press shift for) nothing happens. It doesn't surround the highlighted text in double quotes. (I'm on a mac)

Many thanks,

CJ
ceej
 
Posts: 81
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:37 pm

Re: [BUG][Vintage] - Surrounding Double Quotes

Postby ceej on Wed Oct 26, 2011 1:58 pm

Since 2134 neither single or double surrounding quotes work in visual mode.
ceej
 
Posts: 81
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:37 pm

Re: [BUG][Vintage] - Surrounding Double Quotes

Postby jps on Thu Oct 27, 2011 5:05 am

This is by design: ' and " have specific (bookmark and register related) meanings in vim, so they only surround the selection with quotes while in insert mode
jps
Site Admin
 
Posts: 3071
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: [Vintage] - Surrounding Double Quotes

Postby skrite on Fri Jan 06, 2012 6:16 pm

has this been fixed? I would also like to know if the same can work for parenthesis, brackets, even backtics ` all would be helpful to me.
thanks
skrite
 
Posts: 4
Joined: Thu Dec 22, 2011 8:33 pm

Re: [Vintage] - Surrounding Double Quotes

Postby tjstankus on Tue Nov 06, 2012 11:42 am

tjstankus
 
Posts: 4
Joined: Sat Jan 29, 2011 4:35 pm

Re: [Vintage] - Surrounding Double Quotes

Postby skube on Tue Sep 30, 2014 3:24 pm

I don't know about ST2 but in ST3 brackets and parenthesis work fine by just selecting the opening bracket.

To wrap apostrophes or quotes in Vintage mode you don't need the Surround plugin.
All you need to do is:
  • select (multi) lines in Visual mode
  • hit apostrophe or Shift+apostrophe (nothing appears to happen)
  • hit ESC
note: this technique doesn't seem to work with the Vintageous plugin. Only with the built-in Vintage mode.
skube
 
Posts: 88
Joined: Tue Feb 28, 2012 8:42 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 16 guests