Home Download Buy Blog Forum Support

sftp not working on folders with '.' in name

sftp not working on folders with '.' in name

Postby jason12 on Wed Feb 08, 2012 1:22 pm

I have been reviewing Sublime and am liking it a LOT, but this issue could potentially be a show stopper.

I have setup sftp, but have been having a lot of problems connecting. I have worked out that sftp cannot upload files to a folder that has a '.' in the filename (e.g. "abc.com.au").

It doesn't matter if I try to connect to this folder with a path, or setup a clean ftp account straight into the target folder, if the folder has a period in the name, I just get an 'unknown error' when sftp attempts the upload (connection is fine)

Have been accessing these folders for many years with a range or IDE's and ftp clients without issue.

Is this a bug with sftp, or is there some way around this?

Many Thanks in advance for any pointers

Jason
jason12
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 08, 2012 1:17 pm

Re: sftp not working on folders with '.' in name

Postby jbjornson on Wed Feb 08, 2012 1:35 pm

The sftp plugin is a 3rd part plugin, so you will need to raise the issue with the developer, wbond. The only email I could find from there is support@wbond.net

The website for the sftp plugin is http://wbond.net/sublime_packages/sftp
jbjornson
 
Posts: 342
Joined: Tue Oct 27, 2009 4:25 pm
Location: Zurich, Switzerland


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests