Home Download Buy Blog Forum Support

How do I change the background tab color? It's too subtle

Re: How do I change the background tab color? It's too subtle

Postby mrkishi on Tue Mar 20, 2012 11:40 pm

Nice work, guys. :)
This actually gave me enough motivation to mess with the theme files myself..

Turns out I really liked the tab stretching effect.
Here's an example (even though this isn't a good use of this.. doesn't really fit the Soda theme) with modified hover and selected tabs:

tabs.png
tabs.png (7.98 KiB) Viewed 813 times


Quite a beautiful gradient for a simple couple-of-pixels modification on the Soda theme!
Attachments
tab-active.png
tab-active.png (3.39 KiB) Viewed 835 times
tab-hover.png
tab-hover.png (3.35 KiB) Viewed 829 times
mrkishi
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 01, 2011 9:41 pm

Re: How do I change the background tab color? It's too subtle

Postby watusimoto on Thu Sep 27, 2012 1:52 pm

These tab graphics vastly enhance the interface. It would be great if they were integrated into the main release so everyone would get the benefit.

It would be even better if there were a way to make the green line red when a tab contains unsaved edits.
watusimoto
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:47 pm

Re: How do I change the background tab color? It's too subtle

Postby Johan on Tue Jul 30, 2013 9:58 am

I've got this problem too of course... But I can't seem to find directories within the Package directory and I can't find any images anywhere in my sublime directory. Maybe this has something to do with the fact I'm using sublime 3 instead of 2?

Can anybody give me some input on how to replace those images in sublime 3?
Johan
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 30, 2013 9:50 am

Re: How do I change the background tab color? It's too subtle

Postby psychomachine on Tue Jul 30, 2013 3:11 pm

this looks great. i'd also like to see a solution for ST3.
psychomachine
 
Posts: 15
Joined: Thu Jan 17, 2013 8:45 pm

Re: How do I change the background tab color? It's too subtle

Postby Johan on Wed Oct 09, 2013 1:37 pm

Is there still no solution for this in ST3...? :-(
Johan
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 30, 2013 9:50 am

Previous

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests

cron