Home Download Buy Blog Forum Support

Formatting of table cells (td) within tables in html broke

Formatting of table cells (td) within tables in html broke

Postby shutupandshave on Tue Mar 20, 2012 2:05 pm

Hi, I'm struggling to understand why my data tables are blowing up the reindent (auto-format) function in sublime text 2. Has anyone else noticed this happening? Any idea on a fix?

It seems to be only happen within tables, that I've noticed so far.
Attachments
st2.png
st2.png (67.86 KiB) Viewed 781 times
shutupandshave
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 20, 2012 1:59 pm

Re: Formatting of table cells (td) within tables in html broke

Postby tito on Tue Mar 20, 2012 7:50 pm

post the source man
Give APIs, let the community build the rest!
https://github.com/titoBouzout
tito
 
Posts: 881
Joined: Thu Sep 29, 2011 2:27 pm
Location: Montevideo, Uruguay

Re: Formatting of table cells (td) within tables in html broke

Postby shutupandshave on Wed Mar 21, 2012 10:36 am

Code: Select all
   <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
   <html>
   <head>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
      <title>TopUp - enter CTN</title>
      <script type="text/javascript" src="js_jquery.min.js"></script>
      <script type="text/javascript" src="js_vdf_2012.js"></script>
      <script type="text/javascript" src="js_vdf_topup.js"></script>
   </head>
   <body>
      <!-- Start TaskFlow -->
      <div>
         <div class="portlet_topUpForm">
            <form id="topUpForm" action="#" method="post">
               <h2>[headline_ctn]</h2>
               <!-- Only render with correct error message -->
               <div class="errorMsgContainer">
                  <h3>[error_heading]</h3>
                  <p> [error_msg_1_ctn] </p>
                  <p> [error_msg_2_ctn] </p>
               </div>
               <!-- End error message-->
               <div class="accordionContainer">
                  <div class="accordionSlide slide1 defaultSlide">
                     <input type="hidden" value="[heading_slide_1_alternative]" id="slide1Alt">
                     <div class="topUpContent">
                        <h3>[sub_heading_ctn]</h3>
                        <div class="accordionContent">
                           <p> [text_enter_ctn_1] </p>
                           <div class="formContainer">
                              <p class="required"> [required_mark] [required_mark_explanation] </p>
                              <div class="formRow">
                                 <label for="CTN">[label_CTN] [required_mark]</label>
                                 <input type="text" name="CTN" id="CTN" class="validateItem validateCTN">
                                 <p class="helpText"> [helptext_CTN] </p>
                              </div>
                              <div class="formButtonContainer labelSpace">
                                 <input class="submit" type="submit" value="[button_text_ctn]" name="submit">
                              </div>
                           </div>
                        </div>
                     </div>
                     <div class="topUpHelp"> [text_topUp_help_1]
                        [text_topUp_help_2] </div>
                     </div>
                     <div class="accordionSlide slide2">
                        <input type="hidden" value="[heading_slide_2_alternative]" id="slide2Alt">
                        <div class="topUpContent">
                           <h3>[sub_heading_select_top_up_or_pack]</h3>
                        </div>
                        <div class="topUpHelp">
                           <div class="forTopUps">[text_topUp_help_3]
                              [text_topUp_help_4] </div>
                              <div class="forPacks">[text_topUp_help_3a]
                                 [text_topUp_help_4a] </div>
                              </div>
                           </div>
                           <div class="accordionSlide slide3">
                              <input type="hidden" value="[heading_slide_3_alternative]" id="slide3Alt">
                              <div class="topUpContent">
                                 <h3>[sub_heading_payment]</h3>
                              </div>
                              <div class="topUpHelp"> [text_topUp_help_5]
                                 [text_topUp_help_6] </div>
                              </div>
                           </div>
                        </form>
                     </div>
                  </div>
                  <!-- End TaskFlow -->
               </body>
               </html>
shutupandshave
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 20, 2012 1:59 pm

Re: Formatting of table cells (td) within tables in html broke

Postby tito on Wed Mar 21, 2012 8:46 pm

You are talking about the edit -> tag -> auto-format tags on document?

This is added by "Tag" Package.

Do you have an old version installed? Check Preferences -> Package control -> Upgrade Packages

If not try to explain what you do and what you expect.
Give APIs, let the community build the rest!
https://github.com/titoBouzout
tito
 
Posts: 881
Joined: Thu Sep 29, 2011 2:27 pm
Location: Montevideo, Uruguay

Re: Formatting of table cells (td) within tables in html broke

Postby shutupandshave on Thu Mar 22, 2012 10:20 am

I was using the reindent command, as I read this was the way to get it to format correctly.

Edit: I've just installed "tag" and that was what I was looking for, thanks :)
shutupandshave
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 20, 2012 1:59 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 11 guests