Home Download Buy Blog Forum Support

Code Folding not works by hotkey in any build.

Code Folding not works by hotkey in any build.

Postby Winterwolf on Mon Apr 09, 2012 2:12 am

I trying fold all by ctrl+K or ctrl+1, but nothing happens!
Winterwolf
 
Posts: 4
Joined: Mon Apr 09, 2012 2:07 am

Re: Code Folding not works by hotkey in any build.

Postby jps on Mon Apr 09, 2012 2:22 am

It's a sequence key binding, you need to press Ctrl+K, and then press Ctrl+1.
jps
Site Admin
 
Posts: 3062
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Code Folding not works by hotkey in any build.

Postby Winterwolf on Mon Apr 09, 2012 1:07 pm

Oh... Thank you.
Winterwolf
 
Posts: 4
Joined: Mon Apr 09, 2012 2:07 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests