Home Download Buy Blog Forum Support

Problems with cut shortcut... may be bug

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby Tassels on Fri May 03, 2013 4:36 pm

I've been having this issue. Removing clipman to see if it helps.


[Edit: removing clipman hasn't helped]
Tassels
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 15, 2012 8:59 pm

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby rlyeh on Thu May 09, 2013 3:04 pm

removing clipman works for me! thanks!
rlyeh
 
Posts: 8
Joined: Fri Jul 01, 2011 7:56 pm

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby copleykj on Thu May 08, 2014 5:17 pm

YAY! Have been dealing with this issue for months! Removing clipman finally fixed it.
copleykj
 
Posts: 1
Joined: Thu May 08, 2014 5:16 pm

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby endorfin on Tue Jun 10, 2014 9:46 am

for it was the following setting:

"copy_with_empty_selection": false,
endorfin
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 21, 2011 9:10 pm

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby itnow on Mon Feb 23, 2015 6:50 am

Ubuntu 14.04 64bit / XFCE 4.10 / Sublime-Text 2.0.2. Build 2221

Removing clipman hasn't helped me too.
Still have a problem with disappearing cursor after cut/copy via edit menu or via Ctrl+X/Ctrl+C.

Cursor lost every time for 10 sec.
If ST started from terminal, i can see, each time cursor appear back, this line:
...
(sublime_text:XXXXX): GLib-CRITICAL **: Source ID XXXXX was not found when attempting to remove it
...
itnow
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 23, 2015 6:43 am

Previous

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], shtewps and 27 guests