Home Download Buy Blog Forum Support

Problems with cut shortcut... may be bug

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby Tassels on Fri May 03, 2013 4:36 pm

I've been having this issue. Removing clipman to see if it helps.


[Edit: removing clipman hasn't helped]
Tassels
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 15, 2012 8:59 pm

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby rlyeh on Thu May 09, 2013 3:04 pm

removing clipman works for me! thanks!
rlyeh
 
Posts: 8
Joined: Fri Jul 01, 2011 7:56 pm

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby copleykj on Thu May 08, 2014 5:17 pm

YAY! Have been dealing with this issue for months! Removing clipman finally fixed it.
copleykj
 
Posts: 1
Joined: Thu May 08, 2014 5:16 pm

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby endorfin on Tue Jun 10, 2014 9:46 am

for it was the following setting:

"copy_with_empty_selection": false,
endorfin
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 21, 2011 9:10 pm

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby itnow on Mon Feb 23, 2015 6:50 am

Ubuntu 14.04 64bit / XFCE 4.10 / Sublime-Text 2.0.2. Build 2221

Removing clipman hasn't helped me too.
Still have a problem with disappearing cursor after cut/copy via edit menu or via Ctrl+X/Ctrl+C.

Cursor lost every time for 10 sec.
If ST started from terminal, i can see, each time cursor appear back, this line:
...
(sublime_text:XXXXX): GLib-CRITICAL **: Source ID XXXXX was not found when attempting to remove it
...
itnow
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 23, 2015 6:43 am

Re: Problems with cut shortcut... may be bug

Postby colormotor on Tue Jul 07, 2015 7:51 am

Hi,
I have the exact same (frustrating) problem with Ubuntu 14.04, XFCE and the latest version of Sublime Text 2.

I tried every mentioned solution: disabling ClipMan, copy_with_empty_selection: false etc..

The only one that seems to work is disabling the Xfce Settings Daemon, but doing so makes the OS quite unusable (most icons dissappear for example).

Is the problem solved with ST3?
Any help would be much appreciated!
colormotor
 
Posts: 2
Joined: Tue Sep 11, 2012 10:28 am

Previous

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 16 guests