Home Download Buy Blog Forum Support

Unable to run package setup

Unable to run package setup

Postby tjomesko on Sun Nov 08, 2009 5:40 pm

I have a strange error which come to effect after i instaled faulty package ( i copy the code for the package from net with numbers in front of each line ) - i removed the numbers later but since then i cant get sublime running

i tried to reinstal it and remove its registry entries with no effect

the error is

Unable to run package setup:

Traceback (most recent call last):
File".\PackageSetup.py", line 125, in upgrade upgradePackage(pkg,pristinedir,datadir)
File".\PackageSetup.py", line 118, in upgradePackage upgradeArchive(pkg,pristinePkg,os.path.join(datadir,base))
File".\PackageSetup.py", line 32, in upgradeArchive newar = zipfile.ZipFile(src)

File".\zipfile.py", line 346, in_init__
File".\zipfile.py", line 366, in_GetContents
File".\zipfile.py", line 378, in_RealGetContents
zipfile.BadZipfile: File is not a zip file
tjomesko
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 08, 2009 5:31 pm

Re: Unable to run package setup

Postby jps on Sun Nov 08, 2009 6:54 pm

If you remove the offending .sublime-package file from %APPDATA%\Sublime Text\Installed Packages you should be fine (in Vista, %APPDATA% is C:\Users\<username>\AppData\Roaming)
jps
Site Admin
 
Posts: 3071
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Unable to run package setup

Postby wingst on Fri Jul 15, 2011 6:10 am

jps wrote:If you remove the offending .sublime-package file from %APPDATA%\Sublime Text\Installed Packages you should be fine (in Vista, %APPDATA% is C:\Users\<username>\AppData\Roaming)

Thank you for sharing us the answer, it's ok now.
wingst
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 15, 2011 6:06 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 18 guests