Home Download Buy Blog Forum Support

Sublime Text Portable does not display properly

Sublime Text Portable does not display properly

Postby StepO on Mon Aug 20, 2012 11:14 am

Hi!

I tried to install the portable version for windows. I'm on a XP professional machine. It doesn't display the menus properly. I have attached a screenshot.

Is this problem known? Any fixes?

Thank you!

Edit:
The problem is only limited to the status bar and the menu bar. They display correctly on the first startup, then don't. It will display fine again if one deletes data\pristine packages before every startup.

edit2:
just deleting data\pristine packages\Default.sublime-package before startup makes the menu bar show up.
Attachments
sublime text.JPG
sublime text.JPG (54.84 KiB) Viewed 740 times
StepO
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 20, 2012 11:07 am

Re: Sublime Text Portable does not display properly

Postby iamntz on Mon Aug 20, 2012 1:42 pm

I would say you have a theme (like Soda or something) that is set but is not present there.
Try to edit Preferences.sublime-settings and search for "theme" string. If it's there, you can either install that theme or comment/remove that line.
iamntz
 
Posts: 918
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Sublime Text Portable does not display properly

Postby StepO on Mon Aug 20, 2012 2:08 pm

Thank you for your answer.

The default Preferences.sublime-settings in Data\Packages\default includes the lines
Code: Select all
    // The theme controls the look of Sublime Text's UI (buttons, tabs, scroll bars, etc)
    "theme": "Default.sublime-theme",


this file does exist in Data\Packages\Theme - Default. Both the settings file and this folder are generated exactly like this upon first starting the portable download from this site.

The Preferences.sublime-settings in Data\Packages\User only has the line
Code: Select all
"color_scheme": "Packages/Color Scheme - Default/Zenburnesque.tmTheme"

which is the color scheme I selected.

Any suggestions?
StepO
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 20, 2012 11:07 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot] and 10 guests