Home Download Buy Blog Forum Support

Bug in column-select when word-wrap enabled

Bug in column-select when word-wrap enabled

Postby willi297 on Thu Apr 22, 2010 4:29 pm

Jon,

I am using 20100413 beta. This has likely always been an issue, but I just noticed it.

If I have word-wrap enabled and do a column selection, it selects the wrapped text, even though it isn't truly in the column that I want. Can this be fixed?

Thanks,
Greg
Greg Williams
Atomic Embedded, USA
http://atomicembedded.com
willi297
 
Posts: 121
Joined: Wed Nov 18, 2009 8:29 pm
Location: Grand Rapids, MI, USA

Re: Bug in column-select when word-wrap enabled

Postby komuta on Wed Jul 04, 2012 5:37 pm

I just noticed the bug.
A quick workaround is to toggle word wrapping off through command palette for example, but it would be nice to have column selection behaving the same way wether word wrap is activated or not.
komuta
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 04, 2012 5:33 pm

Re: Bug in column-select when word-wrap enabled

Postby jps on Thu Jul 05, 2012 2:49 am

This is by design, the alternative would be a worse user experience. I can only suggest temporarily turning off word wrapping.
jps
Site Admin
 
Posts: 3067
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm


Return to Ideas and Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests