Home Download Buy Blog Forum Support

Make all 'build' vars accessible from bindings/menu items

Make all 'build' vars accessible from bindings/menu items

Postby willi297 on Sat May 22, 2010 3:51 pm

The build systems have additional substitution vars that are not available for key bindings nor menu item definitions. Could you please add these?

I am working on a VCS plugin, but I would like to be able to update from the project root, and not the current directory. Yeah, I could do this in a plugins python file, but it would be extremely handy to be able to fully define this stuff with key bindings/menu items using the 'execute' command.

Thanks Jon,
Greg
Greg Williams
Atomic Embedded, USA
http://atomicembedded.com
willi297
 
Posts: 121
Joined: Wed Nov 18, 2009 8:29 pm
Location: Grand Rapids, MI, USA

Re: Make all 'build' vars accessible from bindings/menu items

Postby willi297 on Sat May 22, 2010 3:58 pm

Actually, this does work already. My bad!

If anyone has issues, this works:

<binding key="ctrl+shift+t" command="exec '^(...*?):([0-9]*):?([0-9]*)' 'tortoiseproc /command:update /path:$ProjectDir /closeonend:4'" />
Greg Williams
Atomic Embedded, USA
http://atomicembedded.com
willi297
 
Posts: 121
Joined: Wed Nov 18, 2009 8:29 pm
Location: Grand Rapids, MI, USA


Return to Ideas and Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron