Home Download Buy Blog Forum Support

Sublime needs a run button

Sublime needs a run button

Postby squibbre on Mon Jun 07, 2010 2:40 pm

please make it happen. I know there is a console and I can type commands there to run the program but it would be much much better to have a run program button that does it for you.

thanks :)
squibbre
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 07, 2010 2:37 pm

Re: Sublime needs a run button

Postby adzenith on Mon Jun 07, 2010 6:17 pm

I think F7 might do what you want...
adzenith
 
Posts: 1217
Joined: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm

Re: Sublime needs a run button

Postby squibbre on Fri Jun 11, 2010 12:57 am

nope won't do in Python

'make' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
[Finished in 0.109 seconds]
squibbre
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 07, 2010 2:37 pm

Re: Sublime needs a run button

Postby guillermooo on Fri Jun 11, 2010 7:00 am

You first need to select the python build file through Tools > Build System. The default is C++.
guillermooo
 
Posts: 729
Joined: Thu Jul 23, 2009 9:06 am

Re: Sublime needs a run button

Postby squibbre on Mon Jun 14, 2010 8:24 pm

guillermooo wrote:You first need to select the python build file through Tools > Build System. The default is C++.


Tools -> Build System -> Python

but got

'python.exe' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
[Finished in 0.109 seconds]

edit: did Tools -> Build System -> Run and it worked out.



Thanks a ton!
squibbre
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 07, 2010 2:37 pm


Return to Ideas and Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests