Home Download Buy Blog Forum Support

Keeping letter case while replacing text

Keeping letter case while replacing text

Postby chendesheng on Wed Jun 12, 2013 3:40 am

I have an variable named 'pageLength' and I also have a function named 'getPageLength'. Now I want to replace 'pageLength' to 'pageSize' and I had to replace twice.
Same thing happens when editing multiple selections.
chendesheng
 
Posts: 2
Joined: Sat Jan 12, 2013 2:51 pm

Re: Keeping letter case while replacing text

Postby adzenith on Wed Jun 12, 2013 6:00 pm

The find dialog has a Preserve Case button. I've never used it, so I don't really know what it does, but maybe it does what you want?
adzenith
 
Posts: 1215
Joined: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm

Re: Keeping letter case while replacing text

Postby chendesheng on Thu Jun 13, 2013 4:17 am

That's exactly what I want. Thanks. :D
chendesheng
 
Posts: 2
Joined: Sat Jan 12, 2013 2:51 pm


Return to Ideas and Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 8 guests