Home Download Buy Blog Forum Support

Global Find/Replace

Global Find/Replace

Postby haruki_zaemon on Wed Aug 03, 2011 2:31 am

Is there such a feature? If not, it's about the only thing besides keyboard support for clicking "Replace All" that would allow me to switch away from TextMate.
haruki_zaemon
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 03, 2011 2:28 am

Re: Global Find/Replace

Postby iamntz on Wed Aug 03, 2011 5:08 am

It's not possible at this moment.
iamntz
 
Posts: 918
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Global Find/Replace

Postby haruki_zaemon on Wed Aug 03, 2011 11:50 am

OK, thanks. Is there an existing issue I can +1?
haruki_zaemon
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 03, 2011 2:28 am

Re: Global Find/Replace

Postby jps on Wed Aug 03, 2011 3:14 pm

jps
Site Admin
 
Posts: 3077
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Global Find/Replace

Postby aparajita on Wed Aug 03, 2011 4:56 pm

haruki_zaemon wrote:Is there such a feature? If not, it's about the only thing besides keyboard support for clicking "Replace All" that would allow me to switch away from TextMate.


You can implement it with a macro and assign a key equivalent to the macro.
aparajita
 
Posts: 177
Joined: Sun Jul 24, 2011 10:42 pm


Return to Ideas and Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests