Home Download Buy Blog Forum Support

view.set_status in my plugin vs. the system

view.set_status in my plugin vs. the system

Postby canoeberry on Mon Feb 17, 2014 3:56 pm

I am building an incremental search replacement. It provides feedback as it goes with the view.set_status(...) function.

That function takes a key under which your status should be stored, and you can erase or update your key at will, and the actual test in the status bar will consist of your status and all the other statuses set by other plugins or sublime itself.

Sublime provides status of its own, e.g., "Line 981, Column 82" or if you have something highlighted, the number of matches. Of course, in this case *I* am the one highlighting the matches, but for some reason Sublime is providing a message about the items I have highlighted for me.

My question is: what is the key sublime uses itself? I want to override what it is saying because it's redundant and (in this case) misleading. Is this possible?
canoeberry
 
Posts: 10
Joined: Tue Feb 04, 2014 11:35 pm

Re: view.set_status in my plugin vs. the system

Postby tito on Thu Feb 20, 2014 4:01 pm

Good question
Give APIs, let the community build the rest!
https://github.com/titoBouzout
tito
 
Posts: 855
Joined: Thu Sep 29, 2011 2:27 pm
Location: Montevideo, Uruguay

Re: view.set_status in my plugin vs. the system

Postby adzenith on Thu Feb 20, 2014 10:19 pm

I'm gonna go with "no".
adzenith
 
Posts: 1216
Joined: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm


Return to Plugin Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests