Home Download Buy Blog Forum Support

Is there a way to use a java class in a plugin?

Is there a way to use a java class in a plugin?

Postby famdan on Tue Feb 18, 2014 9:58 pm

Hi all, I would like to call a java class from my plugin. Do you know if is there a way to do that?

Thanks in advance
famdan
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 18, 2014 9:54 pm

Re: Is there a way to use a java class in a plugin?

Postby iamntz on Thu Feb 20, 2014 7:16 am

This might be a long shot, but you could see how emmet is doing it (but with NodeJS and pyv8)
Probably there is something similar for java?

quick search revealed this: http://stackoverflow.com/questions/1205 ... va-library
iamntz
 
Posts: 819
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania


Return to Plugin Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron