Home Download Buy Blog Forum Support

show_panel command is really toggle_panel?

show_panel command is really toggle_panel?

Postby jburnett on Fri Sep 02, 2011 9:58 pm

Is there a way to force "show_panel" to actually always show the given panel? Right now, running "show_panel" twice in a row will show and then hide the panel (acting more like a "toggle_panel" command).
jburnett
 
Posts: 89
Joined: Wed Jul 27, 2011 9:23 pm

Re: show_panel command is really toggle_panel?

Postby jburnett on Wed Oct 05, 2011 7:38 am

Not sure if this was missed, or if it's way too late to make a change like this?
jburnett
 
Posts: 89
Joined: Wed Jul 27, 2011 9:23 pm

Re: show_panel command is really toggle_panel?

Postby jps on Thu Oct 06, 2011 7:53 am

Quite a lot of people appear to not like the panel toggling behaviour, I'm planning to remove it in a future build.
jps
Site Admin
 
Posts: 3067
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm


Return to Plugin Development

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], madevilgenius and 5 guests