Home Download Buy Blog Forum Support

Command Palette hide/show items by syntax

Command Palette hide/show items by syntax

Postby bizoo on Thu Jul 07, 2011 10:18 am

I'm in love with the new Command Palette !!!
It's a great solution for all these keybindings that I almost never use and always forget how to trigger when I need it.

My only complaint is that I like a more contextual Command Palette where commands is visible or not depending of the current view syntax.
FWIK, actually the only way to do this is in the is_enabled() of the plugin, but I don't think it a good place to test the syntax.

So is it possible to add something like a "selector" in the Command Palette items like the one in Build System ?
Or is there another solution ?
bizoo
 
Posts: 886
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: Command Palette hide/show items by syntax

Postby bizoo on Thu Jul 14, 2011 9:20 am

My Command Palette start to be a little bit cluttered with all things I put in it.
Jon, do you have a solution or an opinion on my request ?
Otherwise I need to think about a way to organize my commands differently.

Thanks.
bizoo
 
Posts: 886
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: Command Palette hide/show items by syntax

Postby jps on Fri Jul 15, 2011 11:04 am

I'd like to add support for contexts onto command palette entries, but it's not a high priority atm
jps
Site Admin
 
Posts: 3071
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Command Palette hide/show items by syntax

Postby bizoo on Fri Jul 15, 2011 12:58 pm

jps wrote:I'd like to add support for contexts onto command palette entries, but it's not a high priority atm

Thanks for the answer Jon.
I could live without them for the moment knowing that it will implemented in the (near ;) ) future.
bizoo
 
Posts: 886
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 14 guests