Home Download Buy Blog Forum Support

AutoSelect

Re: AutoSelect

Postby aparajita on Wed Aug 03, 2011 4:59 pm

sublimator wrote:One single binding 'alt+a' acts to toggle the mode or in certain contexts run a related action.


Thanks for the plugin! However on OS X you will have to use a different binding, alt without ctrl or super on the Mac is used to enter regular characters.
aparajita
 
Posts: 177
Joined: Sun Jul 24, 2011 10:42 pm

Re: AutoSelect

Postby iamntz on Wed Aug 03, 2011 5:37 pm

Thanks for the plugin. Very useful.

Would be nice if the script had a toggle feature. I mean: press alt+a for select, alt+a again for deselect.
iamntz
 
Posts: 917
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: AutoSelect

Postby iamntz on Wed Aug 03, 2011 6:51 pm

You want a method to quickly toggle empty selections?

Yes.

Thanks for the report, I pushed a fix (ps. you jerk, gists are a PITA to update)

Do you guys need a moment alone? :D
iamntz
 
Posts: 917
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: AutoSelect

Postby iamntz on Thu Aug 04, 2011 8:17 am

I wanna take a look at, so when I do I'll add a binding for you. Then push to a proper easily updateable repo.

Please do so! :D Thanks!
iamntz
 
Posts: 917
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: AutoSelect

Postby hced on Tue Sep 30, 2014 8:25 am

Is there any description available somewhere that describes what this plugin does?
hced
 
Posts: 19
Joined: Sat May 14, 2011 3:32 pm

Next

Return to Plugin Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests