Home Download Buy Blog Forum Support

Dev Build 2133

Re: Dev Build 2133

Postby oriceon on Wed Oct 19, 2011 7:58 am

+1

iamntz wrote:Thanks for the update!

Could you also make the gutter smaller?
There is this awkward space after arrows: http://screencast.com/t/Wl2jUKZ5d6

Also, how can i disable the arrow hiding? I kinda like it to see them :)
oriceon
 
Posts: 56
Joined: Tue Jun 14, 2011 6:06 am

Re: Dev Build 2133

Postby aunderwo on Wed Oct 19, 2011 8:26 am

The arrows didn't show in the previous build where they were displayed permanently either so I don't think it's a mouse positioning problem.
tux. wrote:
aunderwo wrote:I can't see any code folding arrows- either with or without mouse over

It is indeed a bit tricky to find out where to hover the mouse. :)
aunderwo
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 08, 2011 9:40 am

Re: Dev Build 2133

Postby johtso on Wed Oct 19, 2011 9:21 pm

johtso
 
Posts: 8
Joined: Thu Sep 22, 2011 11:06 pm

Re: Dev Build 2133

Postby kakubei on Wed Oct 19, 2011 10:44 pm

I can't see the fold buttons either with 2133 on OS X. Any Mac people seeing them?
kakubei
 
Posts: 58
Joined: Sun Sep 25, 2011 9:19 am

Re: Dev Build 2133

Postby adzenith on Thu Oct 20, 2011 1:57 am

kakubei wrote:I can't see the fold buttons either with 2133 on OS X. Any Mac people seeing them?

I couldn't see them last build but I can see them this build when I mouse over.
adzenith
 
Posts: 1204
Joined: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm

Re: Dev Build 2133

Postby wbond on Thu Oct 20, 2011 3:18 am

Rich wrote:Well I upgraded to the latest release and I just receive this error and on Clicking OK it closes the App. I've tried doing a clean install and get the same. I'm running Win7 x64 and I downloaded the x64 version.

Image


Rich, that error with the SFTP package was an issue with Windows locking a file. I do have a question though, did you use Package Control to install the package, or did you manually place it in the Installed Packages folder?
wbond
 
Posts: 493
Joined: Mon Feb 28, 2011 5:33 am

Re: Dev Build 2133

Postby kakubei on Thu Oct 20, 2011 6:19 am

adzenith wrote:I couldn't see them last build but I can see them this build when I mouse over.

I've got 2133 and still can't see them. Do you see them on the Mac?
kakubei
 
Posts: 58
Joined: Sun Sep 25, 2011 9:19 am

Re: Dev Build 2133

Postby jps on Thu Oct 20, 2011 7:11 am

kakubei wrote:I've got 2133 and still can't see them. Do you see them on the Mac?

Are you using the Soda theme? It will need to be updated for them to show.
jps
Site Admin
 
Posts: 3058
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Dev Build 2133

Postby aunderwo on Thu Oct 20, 2011 8:53 am

Ah that was the problem - updating the Soda theme with 'git pull' worked! :D
jps wrote:
kakubei wrote:I've got 2133 and still can't see them. Do you see them on the Mac?

Are you using the Soda theme? It will need to be updated for them to show.
aunderwo
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 08, 2011 9:40 am

Re: Dev Build 2133

Postby rocketman on Fri Oct 21, 2011 4:24 pm

I've got a weird problem with ST2 beta on OS X 10.7.2

Basically if i open up MissionControl from dock, mouse, etc, and then from MissionControl click ST2, I get a weird special character inserted.

Sometimes it takes two attempts to get it started, but i've asked several guys I work with and they could all replicate it with 2133 build.
Attachments
untitled.jpg
untitled.jpg (6.99 KiB) Viewed 725 times
rocketman
 
Posts: 17
Joined: Wed Jul 27, 2011 5:29 pm

PreviousNext

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot] and 26 guests

cron