Home Download Buy Blog Forum Support

C Build-Script: "make" not working

C Build-Script: "make" not working

Postby impeached on Sun Nov 20, 2011 12:32 pm

Hi,

I've created the following buildscript for c:
Code: Select all
{
   "cmd"       : ["make"],
   "selector"  : "source.c",
   "path"      : "C:/mingw/bin/",
   "file_regex": "^(...*?):([0-9]*):?([0-9]*)",
}


However, when I try to build it gives me this in the build-window:
Code: Select all
[Error 2] The system cannot find the file specified
[Finished]

I do have a Makefile in the same directory as the files I'm editing, and the Makefile does work for normal compilation in shell.

Note that the buildscript does work on one file when I make this my cmd:
Code: Select all
"cmd": ["gcc", "-Wall", "-std=c99", "$file"],



However, I would like to use my Makefile. Any ideas why this doesn't work?

Also, how would I open my c exe after I compile it?
impeached
 
Posts: 20
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:18 pm

Re: C Build-Script: "make" not working

Postby impeached on Mon Nov 21, 2011 1:45 pm

bump :)
impeached
 
Posts: 20
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:18 pm

Re: C Build-Script: "make" not working

Postby impeached on Fri Nov 25, 2011 12:50 am

bump2

Surely there's a solution?
impeached
 
Posts: 20
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:18 pm

Re: C Build-Script: "make" not working

Postby impeached on Sat Nov 26, 2011 1:57 pm

bumparotamus :ugeek:
impeached
 
Posts: 20
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:18 pm

Re: C Build-Script: "make" not working

Postby impeached on Fri Dec 02, 2011 5:02 pm

BUMP_WITH_CROCODILES :ugeek:
impeached
 
Posts: 20
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:18 pm

Re: C Build-Script: "make" not working

Postby guillermooo on Fri Dec 02, 2011 6:29 pm

IIRC, MingW segregates utilities into their own folder.Try something like this instead:

Code: Select all
{
   "cmd"       : ["make"],
   "selector"  : "source.c",
   "path"      : "%PATH%;C:\\MinGW\\msys\\1.0\\bin;C:/mingw/bin/",
   "file_regex": "^(...*?):([0-9]*):?([0-9]*)",
}


I seem to remember the name of the make executable was different too, but I'm not sure.
guillermooo
 
Posts: 723
Joined: Thu Jul 23, 2009 9:06 am

Re: C Build-Script: "make" not working

Postby impeached on Thu Dec 08, 2011 7:19 pm

Thanks a lot guillermoo. It works now!
impeached
 
Posts: 20
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:18 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot] and 16 guests