Home Download Buy Blog Forum Support

Display Functions (Java)

Re: Display Functions

Postby tretretre on Sun Dec 04, 2011 12:10 pm

No, it was triggered with ".".

The last commit always have this behavior, even when methods exists.
tretretre
 
Posts: 23
Joined: Fri Oct 21, 2011 7:13 pm

Re: Display Functions

Postby C0D312 on Sun Dec 04, 2011 2:32 pm

Hopefully all issues should be resolved.

If not, could you be more descriptive:
- What is happening?
- What's the expected behavior?


BTW, opening an issue through Github is most likely faster and more efficient than posting a bug here on the forum.
C0D312
 
Posts: 1063
Joined: Sun Jul 10, 2011 3:23 am

Re: Display Functions

Postby tretretre on Sun Dec 04, 2011 7:58 pm

Thanks for the fix, works great now!

Found another bug, but I opened an issue on github this time (as well as sent a pull request with a fix).
tretretre
 
Posts: 23
Joined: Fri Oct 21, 2011 7:13 pm

Re: Display Functions

Postby jbrooksuk on Mon Dec 05, 2011 9:59 am

Ooh, if only this was for PHP :?
jbrooksuk
 
Posts: 782
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:37 am
Location: England

Re: Display Functions

Postby C0D312 on Wed Dec 21, 2011 7:09 pm

**UPDATE**

- Now supports "super."
- Now adds the methods of the parent class to the autocomplete

Please report any bugs or feature requests to the github page: https://github.com/BoundInCode/Display-Functions/issues
C0D312
 
Posts: 1063
Joined: Sun Jul 10, 2011 3:23 am

Re: Display Functions

Postby C0D312 on Thu Dec 22, 2011 4:13 am

Another big update.

- Now lists the parameters.

- Parameters come pre-highlighted for easy insertion.

Once again, please let me know if you have a feature request or found a bug.
C0D312
 
Posts: 1063
Joined: Sun Jul 10, 2011 3:23 am

Re: Display Functions

Postby oxman on Thu Dec 29, 2011 10:54 am

Can you add PHP support ? ;)
Just replace the . by -> or ::
oxman
 
Posts: 66
Joined: Sun Aug 29, 2010 10:00 am

Re: Display Functions

Postby C0D312 on Thu Dec 29, 2011 2:01 pm

oxman wrote:Can you add PHP support ?
Just replace the . by -> or ::


Maybe, but it will require a pretty big change. Mostly because Java is strictly typed and PHP is loosely typed. I'll be working with PHP in the upcoming months, so we'll see.
C0D312
 
Posts: 1063
Joined: Sun Jul 10, 2011 3:23 am

Re: Display Functions

Postby akrabat on Fri Dec 30, 2011 9:05 pm

oxman wrote:Can you add PHP support ? ;)
Just replace the . by -> or ::


You want SublimeCodeIntel for PHP :)
akrabat
 
Posts: 18
Joined: Wed Dec 21, 2011 3:41 pm

Re: Display Functions

Postby oxman on Sat Dec 31, 2011 5:18 pm

no because SCI need to parse/refresh all your codes, SCI is heavy...
oxman
 
Posts: 66
Joined: Sun Aug 29, 2010 10:00 am

PreviousNext

Return to Plugin Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests