Home Download Buy Blog Forum Support

Character's Not Appearing (Bug?)

Character's Not Appearing (Bug?)

Postby 4278 on Thu Feb 23, 2012 7:46 am

Screenshot: http://d.pr/4wMD (notice the column count)

Here's the actual text file: http://d.pr/hdS1

I have no idea where it came from, but this was causing this to appear in some users browsers: http://d.pr/SvEo

Regardless, I'd hope that these characters are somehow represented in Sublime Text in the future so that I can get rid of them, wherever they come from, before users have the opportunity to report it. Even if there is no character to represent, put a little square or triangle question mark or something, anything.
Developer of Awesome New Tab Page for Google Chrome. Why limit your new tab page to just icons?
4278
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 23, 2012 7:42 am

Re: Character's Not Appearing (Bug?)

Postby CEscorcio on Thu Feb 23, 2012 8:50 am

Also have this problem when try to open a file direct from Perforce P4V, it seems he try to open from C:drive and then put the normal url like C://server-web/www/

Very annoying, have to open from explorer :cry:
CEscorcio
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 23, 2012 8:48 am

Re: Character's Not Appearing (Bug?)

Postby alextiley on Thu Feb 23, 2012 10:44 am

Same problem for me - when opening any file that's not on my hard drive (e.g. network drive) the file opens as empty.

The console reports this error: Unable to open /C/my-network-server/opt/www/alextiley/public_website/style/global.css

It looks to me as if Sublime thinks the file is on my C drive. It's not - the full path is /my-network-server/opt/www/alextiley/public_website/style/global.css...

This has only started happening since the update yesterday.

Many thanks,

Alex
alextiley
 
Posts: 4
Joined: Thu Feb 23, 2012 10:41 am

Re: Character's Not Appearing (Bug?)

Postby 4278 on Thu Feb 23, 2012 1:01 pm

I should point out that this only seems to be 1 (or more) rogue characters. Files still load and work as normal; this character was just not displaying in one of my other files. Noticing it, I copied and pasted it a few thousand times into a new file for demonstration purposes.

I am not editing files on a networked drive or anything like that. This is just a character that isn't represented, and it's unsettling.
Developer of Awesome New Tab Page for Google Chrome. Why limit your new tab page to just icons?
4278
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 23, 2012 7:42 am

Re: Character's Not Appearing (Bug?)

Postby alextiley on Thu Feb 23, 2012 4:35 pm

4278 wrote:I should point out that this only seems to be 1 (or more) rogue characters. Files still load and work as normal; this character was just not displaying in one of my other files. Noticing it, I copied and pasted it a few thousand times into a new file for demonstration purposes.

I am not editing files on a networked drive or anything like that. This is just a character that isn't represented, and it's unsettling.


Seems like my issue is completely different then! I must have misunderstood your original post. Sorry for hijacking this thread - I shall create a separate one.
alextiley
 
Posts: 4
Joined: Thu Feb 23, 2012 10:41 am

Re: Character's Not Appearing (Bug?)

Postby 4278 on Thu Feb 23, 2012 4:46 pm

alextiley wrote:
4278 wrote:I should point out that this only seems to be 1 (or more) rogue characters. Files still load and work as normal; this character was just not displaying in one of my other files. Noticing it, I copied and pasted it a few thousand times into a new file for demonstration purposes.

I am not editing files on a networked drive or anything like that. This is just a character that isn't represented, and it's unsettling.


Seems like my issue is completely different then! I must have misunderstood your original post. Sorry for hijacking this thread - I shall create a separate one.


Hah, no worries! I should have been clearer ;) Good luck! Your issue sounds a lot more frustrating.
Developer of Awesome New Tab Page for Google Chrome. Why limit your new tab page to just icons?
4278
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 23, 2012 7:42 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 27 guests