Home Download Buy Blog Forum Support

phpInstant (execute your code in SublimeText2)

phpInstant (execute your code in SublimeText2)

Postby PhilippSchaffrath on Sun Mar 11, 2012 11:03 pm

Hello everybody,

i thought it would be verry usefull to execute php-code within SublimeText2, so i decided to create a plugin for that.
There you go: https://github.com/PhilippSchaffrath/phpInstant

README.md for more information, hopefully soon at PackageControl!

Kindly regards
Philipp Schaffrath
PhilippSchaffrath
 
Posts: 17
Joined: Sat Mar 10, 2012 1:24 pm

Re: phpInstant (execute your code in SublimeText2)

Postby jbrooksuk on Tue Mar 13, 2012 9:55 am

I love it :) Super simple and it seems to work perfectly for me!
jbrooksuk
 
Posts: 754
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:37 am
Location: England

Re: phpInstant (execute your code in SublimeText2)

Postby PhilippSchaffrath on Tue Mar 13, 2012 11:41 pm

Thank you for your response, i am glad to hear you like it.

Btw. i released an update just a minute ago, here are some major changes:

* Changed the Context Menu
* Changed all the Shortcuts (Ctrl+Shift+X for run in PHP-Mode, Ctrl+Shift+Y or Z for selecting a Mode)
* Added Quick Panel to select run Mode (Ctrl+Shift+Y or Z)
* Nummered Lines in Multilineview (default-view)
* Seperated between two modes (if the selected Code starts with PHP or HTML (or Plaintext))
* Improved the standard-mode (PHP-Mode)
* Improved visibility-behaviour
* Deleted regular-expression import (its not necessary)

I hope my plugin will ease some guys work, have a good night everybody!
PhilippSchaffrath
 
Posts: 17
Joined: Sat Mar 10, 2012 1:24 pm

Re: phpInstant (execute your code in SublimeText2)

Postby jprado on Thu Mar 22, 2012 6:36 pm

I'm not getting any output either when selecting text or executing the whole page. Am I doing something obviously wrong or is my setup?

I am on windows 7, selected some text, hit ctrl+shift+x and the output window shows, but nothing is in it.
jprado
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 22, 2012 6:34 pm

Re: phpInstant (execute your code in SublimeText2)

Postby PhilippSchaffrath on Sun Mar 25, 2012 2:17 pm

Could you please post the code you are trying to execute?
PhilippSchaffrath
 
Posts: 17
Joined: Sat Mar 10, 2012 1:24 pm

Re: phpInstant (execute your code in SublimeText2)

Postby seth007 on Mon Mar 26, 2012 2:12 pm

jprado wrote:I'm not getting any output either when selecting text or executing the whole page. Am I doing something obviously wrong or is my setup?

I am on windows 7, selected some text, hit ctrl+shift+x and the output window shows, but nothing is in it.


I'm having the same problem, is there some stuff this plugin depends upon?

this was my test code:
Code: Select all
<?php print 'I am noob'; ?>
seth007
 
Posts: 8
Joined: Tue Mar 20, 2012 9:54 pm

Re: phpInstant (execute your code in SublimeText2)

Postby jbrooksuk on Wed Mar 28, 2012 9:01 am

seth007 wrote:I'm having the same problem, is there some stuff this plugin depends upon?

Pressing Ctrl+Alt+X?

It works fine for me :)

Make sure PHP is in your Path on Windows.
jbrooksuk
 
Posts: 754
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:37 am
Location: England

Re: phpInstant (execute your code in SublimeText2)

Postby PhilippSchaffrath on Wed Mar 28, 2012 6:59 pm

PHP dont need to be in your path, like described in the readme, you could set the binary path in your config.
I am currently working on a plugin wich will work for all interpreter languages, please give me some more days to finish the new plugin. I will post here when it is finished!
PhilippSchaffrath
 
Posts: 17
Joined: Sat Mar 10, 2012 1:24 pm


Return to Plugin Announcements

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot] and 10 guests