Home Download Buy Blog Forum Support

[RESOLVED]bold_folder_labels

[RESOLVED]bold_folder_labels

Postby nollo on Wed May 02, 2012 7:17 am

Hello,

Thanks for this feature, I love to have my folder in bold, but there is a little bug on Windows ( 32/64 ), the first time, I downloaded the dev version ( previously I was using stable version ), I changed the value of bold_folder_labels to true but no effect ( even with the reboot of Sublime ).
I tried on my windows VM, same, no effect.

I finally success to have folder in bold by commenting then uncommenting the theme in user preferences. But each time I launch sublime, I have to do this operation to get back the folders in bold.

Here is the logs of the sublime console of my windows VM http://pastebin.com/4gGLz4vh
Last edited by nollo on Wed May 02, 2012 8:21 am, edited 2 times in total.
nollo
 
Posts: 19
Joined: Sat Mar 03, 2012 10:47 am

Re: bold_folder_labels

Postby bizoo on Wed May 02, 2012 7:45 am

Work for me on Windows 7 64.
You use the Soda theme, are you sure you have the last version of it ?

And you have a lot of errors in the console, I suggest you to look at them and make some household in your plugins.
bizoo
 
Posts: 886
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:53 am
Location: Switzerland

Re: bold_folder_labels

Postby nollo on Wed May 02, 2012 8:20 am

Well, you were right about the latest version of soda theme ! I installed it and the problem is resolved !

In fact I cannot use git, so sometimes I have to add manually ( and do some bad things ;)) the plugins, that's why I have some errors in the logs.

Thanks for your support
nollo
 
Posts: 19
Joined: Sat Mar 03, 2012 10:47 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 34 guests