Home Download Buy Blog Forum Support

ISSUE: Completions List. No words from buffer?

ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby squ1b3r on Tue Jun 26, 2012 5:42 am

Hello,

I've have a plugin called Djaneiro and there is .sublime-completions in it. So...

If I have python code like this:

Code: Select all
valor = 100500


and in my .sublime-completions file I have 3 string like this:

Code: Select all
{
   "scope": "source.python",
   "completions":
   [
       { "trigger": "verbose_name", "contents": "verbose_name=u'$1'" },
       { "trigger": "verbose_name = ", "contents": "verbose_name = u'$1'" },
       { "trigger": "verbose_name_plural", "contents": "verbose_name_plural = u'$1'" }
   ]
}


and hit ctrl+space I have this:

hfzn.png
hfzn.png (7.57 KiB) Viewed 1267 times


as you can see I have nothing similar to variable name. All I have is lines from my .sublime-completions file.

If I remove all these lines or at least 2 or them. I have normal behaviour.

Does someone know what's the problem and how can I fix it?
Last edited by squ1b3r on Tue Jun 26, 2012 4:09 pm, edited 1 time in total.
squ1b3r
 
Posts: 45
Joined: Fri Feb 11, 2011 6:35 am

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby squ1b3r on Wed Jun 27, 2012 4:28 am

Up.
squ1b3r
 
Posts: 45
Joined: Fri Feb 11, 2011 6:35 am

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby jbrooksuk on Wed Jun 27, 2012 8:29 am

Also experiencing this.

Image
jbrooksuk
 
Posts: 765
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:37 am
Location: England

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby squ1b3r on Thu Jun 28, 2012 7:26 am

Up
squ1b3r
 
Posts: 45
Joined: Fri Feb 11, 2011 6:35 am

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby jbrooksuk on Thu Jun 28, 2012 9:15 am

Here is a video.

It seems that the completions do arise, but only once they've gone through all of the standard ones.
jbrooksuk
 
Posts: 765
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:37 am
Location: England

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby squ1b3r on Thu Jun 28, 2012 10:21 am

Thanks for response but it doesn't work for me

26uj.png
26uj.png (10.65 KiB) Viewed 1156 times
squ1b3r
 
Posts: 45
Joined: Fri Feb 11, 2011 6:35 am

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby jbrooksuk on Thu Jun 28, 2012 10:35 am

Hmm.. Are you using any custom completions packages?
jbrooksuk
 
Posts: 765
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:37 am
Location: England

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby squ1b3r on Thu Jun 28, 2012 12:15 pm

I have the same behaviour with only Djaneiro installed and I have only completions list with strings I mentioned before.
squ1b3r
 
Posts: 45
Joined: Fri Feb 11, 2011 6:35 am

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby squ1b3r on Thu Jun 28, 2012 5:28 pm

Up
squ1b3r
 
Posts: 45
Joined: Fri Feb 11, 2011 6:35 am

Re: ISSUE: Completions List. No words from buffer?

Postby jbrooksuk on Thu Jun 28, 2012 10:44 pm

squ1b3r wrote:I have the same behaviour with only Djaneiro installed and I have only completions list with strings I mentioned before.

Fair enough. It didn't matter anyway, I thought I'd changed my PHP completions, but forgot that I had vanilla reset Sublime.
jbrooksuk
 
Posts: 765
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:37 am
Location: England

Next

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 22 guests