Home Download Buy Blog Forum Support

Autocomplete question

Autocomplete question

Postby Niko09 on Tue Sep 18, 2012 9:46 pm

Hi :)
Noob question.

When I autocomplete something in HTML, for example a div tag, what I have is:
<div>(the cursor)</div>

Then, I make some space, usually I hit the "enter" button twice and what I have is:
<div>

</div>

I position the cursor between the two div tags and, when I hit the tab button to indent the line, what I have is:
<div>

</div>(the cursor goes here)

This is a bit annoying, so there's a way to prevent this and simply indent when I hit the tab button?
Thank you.
Niko09
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 10, 2012 4:47 pm

Re: Autocomplete question

Postby dfk on Wed Sep 19, 2012 7:00 pm

The Zen Coding package will do what you want, but that might add new features that annoy you as well.

I would love to have ST2 do what you describe without having to add Zen Coding. Anyone have any suggestions?
dfk
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 19, 2012 6:54 pm

Re: Autocomplete question

Postby iamntz on Wed Sep 19, 2012 7:51 pm

@dfk: try emmet

Keyboard shortcuts can be enabled via latest update.
iamntz
 
Posts: 909
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: prmaple and 14 guests