Home Download Buy Blog Forum Support

[SOLVED] Right click doesn't work

[SOLVED] Right click doesn't work

Postby satie on Mon Oct 15, 2012 12:18 pm

Hi,

Suddenly, my right click on sidebar doesn't work. It works only submenu of SFTP.
I removedST, removed plugin and reinstall everything and it doesn't work :(
Last edited by satie on Mon Oct 15, 2012 3:51 pm, edited 1 time in total.
satie
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:16 pm

Re: Right click doesn't work

Postby Eduan on Mon Oct 15, 2012 1:30 pm

Hi,

Can you still do right click in other things with no problem? You think you could give us some system details so that John can maybe reproduce the issue? What did you do in order to get these results?

- Eduan
Check out my blog and website: EduanTech.com (currently undergoing some facial and organs makeover...)
Also check out my profiles: GitHub - Greduan | BitBucket - Greduan
Eduan
 
Posts: 140
Joined: Sun Oct 14, 2012 4:05 pm

Re: Right click doesn't work

Postby satie on Mon Oct 15, 2012 1:59 pm

Well,

Windows Vista 32bit (sic!)
Folders are in a local server
Those are installed plugin
- Package control
- Alignment
- PlainTasks
- SFTP
- SublimeLinter
- ZenCoding

My Keybinding user
[
{ "keys": ["f1"], "command": "goto_documentation" },
{ "keys": ["ctrl+shift+t"], "command": "delete_trailing_spaces" },
{ "keys": ["f12"], "command": "reindent", "args": {"single_line": false} },
{ "keys": ["ctrl+shift+u"], "command": "sftp_upload_file" }
]
satie
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:16 pm

Re: Right click doesn't work

Postby Eduan on Mon Oct 15, 2012 2:10 pm

Not an expert, but nothing seems like it would cause a problem... :|

Maybe the fact that it's Vista, since when did this start happening?
Check out my blog and website: EduanTech.com (currently undergoing some facial and organs makeover...)
Also check out my profiles: GitHub - Greduan | BitBucket - Greduan
Eduan
 
Posts: 140
Joined: Sun Oct 14, 2012 4:05 pm

Re: Right click doesn't work

Postby satie on Mon Oct 15, 2012 2:19 pm

Yesterday, works.
This morning I've just installed PlainTasks.
After PlainTasks it seems not working more.

So I remove PlainTasks, but nothing.

I will reverting ST to a freshly installed state... uffff :cry:
Thanks Eduan
satie
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:16 pm

Re: Right click doesn't work

Postby Eduan on Mon Oct 15, 2012 2:24 pm

No problem. I suggest you notify PlainTasks' developer about this. Also, make sure to always have a good backup. :)

- Eduan
Check out my blog and website: EduanTech.com (currently undergoing some facial and organs makeover...)
Also check out my profiles: GitHub - Greduan | BitBucket - Greduan
Eduan
 
Posts: 140
Joined: Sun Oct 14, 2012 4:05 pm

Re: Right click doesn't work

Postby satie on Mon Oct 15, 2012 3:51 pm

Oh, yes. I've just started to use ST2.
No problem about backup.

But I reinstalled ST2 including PlainTasks and everything works fine :shock:
satie
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 15, 2012 12:16 pm

Re: [SOLVED] Right click doesn't work

Postby Eduan on Mon Oct 15, 2012 3:52 pm

Well that's strange. Glad you figured it out though. :)
Check out my blog and website: EduanTech.com (currently undergoing some facial and organs makeover...)
Also check out my profiles: GitHub - Greduan | BitBucket - Greduan
Eduan
 
Posts: 140
Joined: Sun Oct 14, 2012 4:05 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Orlmente and 31 guests