Home Download Buy Blog Forum Support

REPL and CodeIntel?

REPL and CodeIntel?

Postby flox on Sun Oct 28, 2012 5:29 am

Am I crazy to think that these two awesome plugins should be friends?

I.e., has anyone gotten CodeIntel to work inside of a REPL interpreter?
If so, care to share your awesome setup?
flox
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 28, 2012 5:23 am

Re: REPL and CodeIntel?

Postby wuub on Sun Oct 28, 2012 12:54 pm

Currently SublimeREPL disables autocompletion in REPL view (it can be pretty annoying).

However version 1.2.2 that I plan on releasing later today will allow you to customize this setting yourself and use CodeIntel or SublimeRope if that's what you prefer (by changing values of https://github.com/wuub/SublimeREPL/blo ... ttings#L33)
SublimeREPL via Package Control & SublimePTY dev/pre-alpha. Donations are appreciated, but not required :) Twitter: @wuub
wuub
 
Posts: 218
Joined: Wed Aug 10, 2011 8:16 am
Location: Poland

Re: REPL and CodeIntel?

Postby flox on Mon Oct 29, 2012 4:29 am

Thanks for the quick reply (and update)!

Autocomplete can be annoying; you are absolutely right. But I endure the pain for the help it provides with CodeIntel.

So I got Autocomplete turned on REPL, but CodeIntel isn't offering suggestions for packages that I import into Python.

Code: Select all
ActivePython 2.7.2.5 (ActiveState Software Inc.) based on
Python 2.7.2 (default, Jun 24 2011, 12:22:14) [MSC v.1500 64 bit (AMD64)] on win32
Type "help", "copyright", "credits" or "license" for more information.
>>> import re
>>> re.


Is there a temporary directory or something where REPL stores the interepreter sessions that I could point CodeIntel to?

Or am I just thinking about this all wrong?

Thanks again!
flox
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 28, 2012 5:23 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests