Home Download Buy Blog Forum Support

Can't create snippet IE9 ?!

Can't create snippet IE9 ?!

Postby Doraemon on Sun Dec 09, 2012 3:59 pm

I want to create a snippet to save time for coding but ST don't permit. When I save file, it shows so:

Image

Somebody help me fix this trouble, thanks!
Doraemon
 
Posts: 16
Joined: Fri Sep 07, 2012 1:56 am

Re: Can't create snippet IE9 ?!

Postby pier on Sun Dec 09, 2012 6:28 pm

The image is broken...
pier
 
Posts: 92
Joined: Fri Jun 15, 2012 2:47 am

Re: Can't create snippet IE9 ?!

Postby Doraemon on Mon Dec 10, 2012 3:14 pm

Here it is:

Image
Doraemon
 
Posts: 16
Joined: Fri Sep 07, 2012 1:56 am

Re: Can't create snippet IE9 ?!

Postby agibsonsw on Mon Dec 10, 2012 3:24 pm

If you compared yours to any other snippet (even the default one) you would see that it needs to be enclosed as CDATA:

Code: Select all
<snippet>
    <content><![CDATA[
Hello, ${1:this} is a ${2:snippet}.
]]></content>
    <!-- Optional: Set a tabTrigger to define how to trigger the snippet -->
    <!-- <tabTrigger>hello</tabTrigger> -->
    <!-- Optional: Set a scope to limit where the snippet will trigger -->
    <!-- <scope>source.python</scope> -->
</snippet>
"I'm here to save your life. But if I'm going to do that, I'll need total uninanonynymity." Me Myself & Irene.
agibsonsw
 
Posts: 901
Joined: Fri Jan 27, 2012 9:11 pm

Re: Can't create snippet IE9 ?!

Postby Doraemon on Mon Dec 10, 2012 4:55 pm

Yeah, I fixed this problem. Thanks ;)
Doraemon
 
Posts: 16
Joined: Fri Sep 07, 2012 1:56 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 20 guests