Home Download Buy Blog Forum Support

Can't get a simple HTML build system to work...

Can't get a simple HTML build system to work...

Postby deathgaze on Sat Dec 29, 2012 5:40 am

I'm trying to fix Sublime Text so that when I hit F7 it simply opens the file in the default web browser. This operation works fine from the command line but gets screwed up by Sublime Text somehow.

What I did: Created and saved a new build system with the following contents:
Code: Select all
{
   "cmd": ["start", "$file"]
}


Easy peasy right? Not so fast. Every time I run it on an HTML file, ST throws up the following error:

Code: Select all
[Error 2] The system cannot find the file specified
[cmd:  [u'start', u'D:\\Users\\bleepuser\\Documents\\code\\testhtml.html']]
[dir:  D:\Users\bleepuser\Documents\code]
[path: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep]
[Finished]


Can anyone tell me why this isn't working?

Edit: Pathing directly to a browser works fine, just not "start"? Weird...
deathgaze
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 29, 2012 5:34 am

Re: Can't get a simple HTML build system to work...

Postby ArtDesire on Sat Dec 29, 2012 6:50 am

I'm not sure, but try use
Code: Select all
${file}
ArtDesire
 
Posts: 26
Joined: Thu Dec 27, 2012 9:41 pm
Location: Canada

Re: Can't get a simple HTML build system to work...

Postby agibsonsw on Sat Dec 29, 2012 1:17 pm

What is 'start'? I must be missing something :!: :?:

Code: Select all
{
    "cmd": ["C:\\Users\\Andrew\\AppData\\Local\\Google\\Chrome\\Application\\chrome.exe", "$file"]
}
"I'm here to save your life. But if I'm going to do that, I'll need total uninanonynymity." Me Myself & Irene.
agibsonsw
 
Posts: 901
Joined: Fri Jan 27, 2012 9:11 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests