Home Download Buy Blog Forum Support

ST3 wont load tmLanguage file

ST3 wont load tmLanguage file

Postby mark4 on Wed Jan 30, 2013 10:53 pm

I have a tmLanguage file i created for editing Forth code in ST2 which is working fine. When I launch ST3 it claims the XML file has errors. I believe this to be incorrect and a possible bug in ST3 as http://www.w3schools.com/dom/dom_validate.asp reports no errors.

I would paste the XML here but its a bit big :)
mark4
 
Posts: 98
Joined: Sat Feb 11, 2012 3:33 am

Re: ST3 wont load tmLanguage file

Postby Nilium on Fri Feb 01, 2013 4:41 am

If the XML is too big for the forum, put it in a gist, but you do need to share it. It's entirely possible that the ST2 parser is more forgiving of errors than whatever ST3 uses.
Nilium
 
Posts: 53
Joined: Fri May 25, 2012 11:22 pm

Re: ST3 wont load tmLanguage file

Postby mark4 on Fri Feb 01, 2013 6:20 am

no idea what a gist is so i put it here
http://www.isforth.com/Forth.tmLanguage

i do not believe there are ANY syntax errors in that xml file.
mark4
 
Posts: 98
Joined: Sat Feb 11, 2012 3:33 am

Re: ST3 wont load tmLanguage file

Postby jps on Fri Feb 01, 2013 7:10 am

It works for me when I try it, what error message are you seeing?
jps
Site Admin
 
Posts: 3071
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: ST3 wont load tmLanguage file

Postby mark4 on Fri Feb 01, 2013 8:43 am

i ***WAS*** getting a bad xml popup but now im not getting one on this file any more which has me thoroughly confused. Now im getting this error on Widgets.stTheme. I know i was getting this on the tmLanguage file but now its not happening here, just on the stTheme file :/
mark4
 
Posts: 98
Joined: Sat Feb 11, 2012 3:33 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], koan and 21 guests