Home Download Buy Blog Forum Support

Build 3010

Re: Build 3010

Postby peppy on Mon Feb 04, 2013 4:24 am

I'm still having issues wih the new indexing with c# code.

ST2: http://puu.sh/1XcRN/d7a76020f3
ST3: http://puu.sh/1XcUv/e8c0a5681a

In ST3, it seems to only index the using statements as functions, and doesn't get any further.

Here is a sample file: https://gist.github.com/4704955
Trying to lookup @ToString fails.
Last edited by peppy on Mon Feb 04, 2013 11:00 am, edited 1 time in total.
peppy
 
Posts: 52
Joined: Thu Aug 04, 2011 4:52 pm
Location: perth, australia

Re: Build 3010

Postby danro on Mon Feb 04, 2013 4:55 am

Seeing some black pixel gaps on the UI.. OSX 10.8.2 Non-Retina.

http://cl.ly/image/0F2r2A1q1h33
Image

Scrollbar gap is sub-pixel and happens on both top and bottom.
danro
 
Posts: 19
Joined: Thu May 19, 2011 5:39 am
Location: Sacramento, CA

Re: Build 3010

Postby badeip on Mon Feb 04, 2013 12:00 pm

Is it possible to "find functions referencing this symbol" as with ctags/gnu global/etc.?

Regards,

-b.
badeip
 
Posts: 3
Joined: Sat Feb 02, 2013 5:46 pm

Re: Build 3010

Postby FichteFoll on Mon Feb 04, 2013 5:00 pm

@badeip: Should be possible to implement as a plugin if you really need it.
FichteFoll
 
Posts: 408
Joined: Fri Mar 16, 2012 11:49 pm
Location: Germany

Re: Build 3010

Postby sandover on Mon Feb 04, 2013 7:30 pm

I'm having trouble with the build system in this one. I have a simple build system file:

{
"cmd": ["make -j7"],
"working_dir": "/Users/foo/src/myproject/build"
}

Regardless of various permutations (such as /usr/bin/make instead of make, etc.)

[Errno 2] No such file or directory: 'make -j7'
[cmd: ['make -j7']]
[dir: /Users/foo/src/myproject/build]
[path: /usr/bin:/bin:/usr/sbin:/sbin]
[Finished]

The same command works from the command.
sandover
 
Posts: 12
Joined: Tue Aug 23, 2011 5:17 pm

Re: Build 3010

Postby badeip on Mon Feb 04, 2013 7:34 pm

FichteFoll wrote:@badeip: Should be possible to implement as a plugin if you really need it.


Good.
Lack of cross-referencing is a show stopper for me.
badeip
 
Posts: 3
Joined: Sat Feb 02, 2013 5:46 pm

Re: Build 3010

Postby FichteFoll on Mon Feb 04, 2013 8:26 pm

@sandover: Different parameters are assigned to different list entries for "cmd". Thus, you do
Code: Select all
"cmd": ["make", "-j7"],

because `subprocess.Popen` formats the parameters automatically depending on which OS you are on.
FichteFoll
 
Posts: 408
Joined: Fri Mar 16, 2012 11:49 pm
Location: Germany

Re: Build 3010

Postby quarnster on Mon Feb 04, 2013 9:00 pm

I'm experiencing frequent lockups when opening and/or closing files. plugin_host often goes wild with 100% cpu usage and keeps allocating memory (last I checked 10 GB).
quarnster
 
Posts: 389
Joined: Tue Nov 29, 2011 11:34 am

Re: Build 3010

Postby Anomareh on Mon Feb 04, 2013 9:09 pm

qgates wrote:Now, if only I could get rid of that damn menubar in Linux (please!)

People have been requesting this since ST2 beta. Good luck.

http://sublimetext.userecho.com/topic/9 ... -on-linux/
Anomareh
 
Posts: 222
Joined: Thu Oct 01, 2009 7:32 pm

Re: Build 3010

Postby fjl on Mon Feb 04, 2013 11:53 pm

Found another XML-related bug: Sublime Text crashes trying to load an empty snippet file: http://pastebin.com/Kkmv0n53
fjl
 
Posts: 36
Joined: Wed Dec 28, 2011 12:41 am

PreviousNext

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests