Home Download Buy Blog Forum Support

Build 3012

Build 3012

Postby jps on Sun Feb 10, 2013 2:05 am

Sublime Text Build 3012 is out, fixing a syntax highlighting regression in 3011.
jps
Site Admin
 
Posts: 3077
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Build 3012

Postby atomi on Sun Feb 10, 2013 5:09 am

Were there changes to the auto-complete matching?

As an example, I used to be able to find a match for "output=false" by typing something like "fal" with this new build I need to actually type out "o" first to get a match.

Edit: I just wanted to add that I much prefer the previous way of matching completions. There are lots of completions that start with the same prefix and typing out the last part of text that differentiates each completion to find your match is an extremely fast and easy way to get what you need and a big reason why I love the auto-complete in ST.
atomi
 
Posts: 342
Joined: Thu Jan 20, 2011 5:06 pm
Location: Los Angeles CA US

Re: Build 3012

Postby kblomqvist on Sun Feb 10, 2013 9:09 am

atomi wrote:Edit: I just wanted to add that I much prefer the previous way of matching completions. There are lots of completions that start with the same prefix and typing out the last part of text that differentiates each completion to find your match is an extremely fast and easy way to get what you need and a big reason why I love the auto-complete in ST.

I agree
kblomqvist
 
Posts: 17
Joined: Fri Nov 16, 2012 4:14 pm

Re: Build 3012

Postby sublimator on Sun Feb 10, 2013 10:55 am

Quick panel no longer wraps via up/down either?

EDIT: I mean ST3 vs ST2
It is better to remain silent and be thought a fool, than to speak out and remove all doubt
sublimator
 
Posts: 649
Joined: Thu Mar 20, 2008 5:41 am

Re: Build 3012

Postby rsk82 on Sun Feb 10, 2013 12:45 pm

unknown software exception (0xc000001d) at 0x0040f1ae.
rsk82
 
Posts: 8
Joined: Sat Feb 09, 2013 6:43 pm

Re: Build 3012

Postby gregor.hoch on Sun Feb 10, 2013 3:21 pm

I realized the missing up/down wrap too. Would be good to get that back.

And is it possible to get more information in the quick panel for Goto Def and Symbol in Project? Currently both are just using a single line. It would be very helpful if the second line includes the actual definition for goto definition and the filename with line number for goto symbol in project.
gregor.hoch
 
Posts: 144
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:54 pm

Re: Build 3012

Postby Valtiel on Sun Feb 10, 2013 3:23 pm

I've only been using Sublime Text 3 since this build so I don't know if this is a new regression, but compared to Sublime Text 2 the minimap behaves differently. In 2, if you click somewhere other than the light grey window marker, and you leave the mouse pressed down, the window marker will shift to that location and you can then immediately drag it around further. In 3012 if I click in the minimap I can't immediately drag the window marker afterwards, I have to let go of the mouse and click on the window marker again before I can start dragging it. I hope I explained that clearly. It's a minor issue but kind of annoying if like me you use the minimap a lot for navigation.

I run the Linux 64-bit version.
Valtiel
 
Posts: 4
Joined: Sun Feb 10, 2013 3:12 pm

Re: Build 3012

Postby Arjan on Sun Feb 10, 2013 5:01 pm

Valtiel wrote:I've only been using Sublime Text 3 since this build so I don't know if this is a new regression, but compared to Sublime Text 2 the minimap behaves differently. In 2, if you click somewhere other than the light grey window marker, and you leave the mouse pressed down, the window marker will shift to that location and you can then immediately drag it around further. In 3012 if I click in the minimap I can't immediately drag the window marker afterwards, I have to let go of the mouse and click on the window marker again before I can start dragging it. I hope I explained that clearly. It's a minor issue but kind of annoying if like me you use the minimap a lot for navigation.

I run the Linux 64-bit version.


Same annoyance on Win 8 64 bit.
Arjan
 
Posts: 88
Joined: Thu Jan 24, 2013 1:08 pm

Re: Build 3012

Postby zeuxcg on Sun Feb 10, 2013 8:18 pm

jps, what is your stance on the smart_indent issue described here: viewtopic.php?f=3&t=5692&p=42917 ?

Without any knowledge of ST internals I'm daring to assume that this is an easy fix. Is it possible to get it in ST3? This is a blocker for me and, I'm sure, for some other people as well. Using ST for languages without braces and some other editor for braced languages will be... awkward.

I tried to do a proper workaround by adjusting the Default keymap, but it seems that anything that does \n insertion is a suspect (i.e. "o"/"O" commands in Vintage and probably other things) - also "}" has to be remapped to counter the unindent. At this point it seems that a full workaround requires replicating the Sublime indentation logic in keybindings to unindent after every "smart" indent and reindent after every unindent...

(apologies for reposting, but my previous messages seem to be ignored, so I'll keep trying)
zeuxcg
 
Posts: 3
Joined: Fri Feb 01, 2013 7:13 am

Re: Build 3012

Postby FichteFoll on Sun Feb 10, 2013 10:48 pm

@Valtiel and @Arjan: viewtopic.php?f=2&t=10780&start=160#p43234 viewtopic.php?f=2&t=10780&start=160#p43265 However, said setting does not make any difference (whether it's "true" or "false") so it's either a regression or undocumented.
FichteFoll
 
Posts: 408
Joined: Fri Mar 16, 2012 11:49 pm
Location: Germany

Next

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 30 guests