Home Download Buy Blog Forum Support

Problem with tab completion...

Problem with tab completion...

Postby nsyrax on Wed Mar 06, 2013 4:15 pm

OK, I have searched the forums and I couldn't seem to find a definitive answer, but it may be that what I'm asking isn't worded exactly right. SO here goes! If I'm working in a CSS file, I type
Code: Select all
.main
then hit tab to indent before my curly braces. But instead of indenting, I get
Code: Select all
.margin:

I have added the following to my user settings:
Code: Select all
"auto_complete": false,
"auto_complete_commit_on_tab": false,

to my user settings with no effect. Am I missing something? Thanks!
nsyrax
 
Posts: 15
Joined: Tue Mar 05, 2013 9:48 pm

Re: Problem with tab completion...

Postby nsyrax on Wed Mar 06, 2013 4:42 pm

I seem to have found the setting I needed to change, so I'm answering my own question. Here is the setting:
Code: Select all
{ "key": "setting.tab_completion", "operator": "equal", "operand": false }

I just put it in my user file and changed it to "false" and it's working as I wanted it to!
nsyrax
 
Posts: 15
Joined: Tue Mar 05, 2013 9:48 pm

Re: Problem with tab completion...

Postby nsyrax on Wed Mar 06, 2013 8:04 pm

Well, I stand corrected. It didn't fix it. It stopped for a bit then started again. When working in a CSS file, if I type
Code: Select all
p

then tab, it auto completes with
Code: Select all
padding

Is there ANY way to keep this from happening!!!!!! I have uninstalled Emmet and deleted any special entries in my settings files. I am real close to ripping my hair out. PLEASE HELP!!!!!!!!
nsyrax
 
Posts: 15
Joined: Tue Mar 05, 2013 9:48 pm

Re: Problem with tab completion...

Postby skuroda on Thu Mar 07, 2013 12:18 am

Have you tried toggling this setting?

Code: Select all
    // When enabled, pressing tab will insert the best matching completion.
    // When disabled, tab will only trigger snippets or insert a tab.
    // Shift+tab can be used to insert an explicit tab when tab_completion is
    // enabled.
    "tab_completion": true,
skuroda
 
Posts: 682
Joined: Fri Oct 05, 2012 8:11 am

Re: Problem with tab completion...

Postby nsyrax on Thu Mar 07, 2013 3:40 pm

Yes. I copied it into my user settings and changed it to false. It SEEMS to be working for now, but will probably break by the end of the day for no apparent reason.
nsyrax
 
Posts: 15
Joined: Tue Mar 05, 2013 9:48 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: jbrooksuk and 27 guests